NOVI NEUSPEH: Nakon debakla u Pazovi, crveno-belima meru uzeli i Rumuni!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.02.2024

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je vreme da se u Vršcu upali alarm?

NOVI NEUSPEH: Nakon debakla u Pazovi, crveno-belima meru uzeli i Rumuni!

Foto: OFK Vršac

Fudbaleri OFK Vršca prethodnu jesen u okviru Prve lige Srbije okončali su na zadovoljavajućem devetom mestu sa velikim izgledima da se nakon ligaškog dela takmičenja nađu u plej-of fazi.

 

Crveno-beli sa Gradskog stadiona u Vršcu polusezonu su okončali sa skorom od sedam pobeda, isto toliko poraza i šest remija i u nastavak prvenstvene trke ulaze sa identičnim bodovnim skorom kao i šabačka Mačva koja se nalazi na mestu koje vodi u doigravanje za vrh tabele.

Istovremeno, Vrščani su jedina ekipa članica srpskih niželigaških takmičenja koja je izborila plasman u četvrtfinale Kupa Srbije u kojem će se na stadionu "Rajko Mitić" sastati sa Crvenom zvezdom.

Prethodnog vikenda OFK Vršac je ubedljivo poražen u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi od ekipe sremskomitrovačkog Radničkog rezultatom 1:5, a ovoga puta su odmerili snagu sa šestoplasiranom ekipom rumunske druge lige Vitorulom.

Tokom prvog perioda igre Vščani su prikazali znatno više od gostiju iz Rumunije. Stvarali su prilike koje nisu iskorišćene i kazna je stigla u 81. minutu kada je Popa sjajnim udarcem sa 18 metara zatresao vršačku mrežu.

Foto: OFK Vršac

Novi neuspeh vršačkih crveno-belih

 

- Prijateljska utakmica:

OFK Vršac (Srbija) - Viturul Panduri (Rumunija) 0:1 (0:0)

Strelac: Popa u 81. minutu

Stadion: Gradski stadion u Vršcu, teren sa veštačkom travom

Gledalaca: 200

Sudija: Nikola Bikić

OFK Vršac (Srbija): Nović, Petrić, Diuf, Perović, Terzić, Tomić, Vujić, Čejić, Todorović, Milivojević, Rikelme. Igrali su još: Stevanović, Blagojević, Pajević, Milićević, Kilibarda, Glavinić, Kojić, Kumi, Bala, Velevski, Tedić.

Vitorul Panduri (Rumunija): Geahta, Savu, Mršulja, Lupesku, Gođa, Mojsije, Geana, Jozić, Kiupalj, Grbica, Voinea. Igrali su još: Lupesku, Ramzi, Birzu, Krotoru, Koeokaki, Oni, Akoliste, Kulpe, Andreas, Popa.

Fudbaleri OFK Vršca pripreme za nastavak sezone nastavljaju u Međugorju gde će odigrati tri kontrolna susreta, a nastavak borbe za bodove je zakazan za 24. februar kada će OFK Vršac u derbiju sredine tabele gostovati šabačkoj Mačvi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading