POJAČANJA SE REĐAJU KAO NA TRACI: Iskustvo će biti ključno u borbi za šampionski pehar - provereni igrač se vratio u nekadašnji klub!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.02.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo kluba užurbano radi na jačanju igračkog kadra.

POJAČANJA SE REĐAJU KAO NA TRACI: Iskustvo će biti ključno u borbi za šampionski pehar - provereni igrač se vratio u nekadašnji klub!

Foto: Starsport

Dva kiksa u finišu jesenjeg dela sezone uslovila su da rukovodstvo FAP Priboja tokom zimskog prelaznog roka bude izuzetno aktivno i da novajlijama osveži igrački kadar koji će tokom odlučujućih prolećnih borbi pokušati da nadoknadi trenutni bodovni deficit u odnosu na aktuelno lidera, ekipu čačanskog Borca 1926.

 

Redove popularnih "kamiondžija" do sada su pojačali Nemanja Milunović, Petar Graonja, Darko Stanojević i Darko Stojković, a poslednje informacije govore da je u redove kluba iz grada na obali Lima stigao i čuvar mreže bogatog igračkog iskustva.

Reč je o dvadesetsedmogodišnjem Ivanu Lučiću koji u Priboj stiže iz redova Polimlja iz Prijepolja u kojem je proveo prethodnih godinu dana.

Lučić je prošao omladinsku školu Zemuna i čajetinskog Zlatibora, a ovo će mu biti drugi boravak u Priboju u kojem je već nastupao u prvoj polovini 2017. godine.

- Ivan Lučić:

Datum rođenja: 17. oktobar 1997. godine

Mesto rođenja: Prijepolje

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Zemun U-19 (Zemun), Zlatibor U-19 (Čajetina), Polimlje (Prijepolje), Metalul Resita (Rumunija), Zlatibor (Čajetina), FAP (Priboj), OFK Bačka (Bačka Palanka), Spartak (Subotica), Smederevo 1924 (Smederevo), RSK (Rabrovo), Železničar (Pančevo), GFK Dubočica (Leskovac), Loznica (Loznica)

Foto: FK FAP Priboj

Novi čuvar mreže Pribojaca - Ivan Lučić

 

Da podsetimo, poteru za čačanskim "zebrama" popularne "kamiondžije" započinju gostovanjem u Ljubiću gde će se sastati sa ekipom Poleta.

Navedeni usret na programu je 10. marta, a u prvom ovosezonskom duelu dve ekipe slavio je klub iz Priboja rezultatom 2:0.

Treba napomenuti da "kamiondžije" u nastavak borbe za bodove u okviru Srpske lige Zapad ulaze sa pet bodova zaostatka u odnosu na čačanski Borac 1926.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading