NAVIJAČI U TRANSU: Najavljeno se i obistinilo - BORJAN je STIGAO!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.02.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesenji šampion jači za golmana slavnog prezimena.

NAVIJAČI U TRANSU: Najavljeno se i obistinilo - BORJAN je STIGAO!

Foto: Starsport

Dugi niz godina je Milan Borjan oduševljavao navijače Crvene zvezde i zasigurno se može reći da je jedan od najzaslužnijih za sva ostvarenja crveno-belih u prethodnoj deceniji.

 

Početkom aktuelne takmičarske 2023/24 godine napustio je stadion "Rajko Mitić" i stao na gol Slovana iz Bratislave, a njegov brat Nikola ove zime predstavlja jedno od "zvezda" prelaznog roka.

Naime, kao što smo i najavili u drugoj polovini meseca decembra, Nikola Borjan je i zvanično promenio sredinu i predstavljaće jednu od glavnih uzdanica novog kluba u borbi za šampionski pehar.

Nakon šest meseci Borjan je napustio redove Zvezdare i parafirao je ugovor sa velikim rivalom "bulki", ekipom Zemuna.

Treba podsetiti da je Nikola Borjan karijeru započeo u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a nastupao je i za ekipu RFK Grafičara.

Foto: FK Zemun

Borjan vodi Gornjovarošane ka tituli

 

- Nikola Borjan: 

Datum rođenja: 3. januar 2004. godine

Mesto rođenja: Barlington, Ontario - Kanada

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Crvena zvezda U-17 (Beograd), RFK Grafičar U-17 (Beograd), Crena zvezda U-19 (Beograd), RFK Grafičar U-19 (Beograd), Zvezdara (Beograd), Zemun (Zemun)

Reprezentacija: Kanada U-20

Priliku za zvanični debi u dresu novog kluba imaće u u prvom kolu nastavka takmičenja kada će ekipa Zemuna gostovati Torlaku iz Kumodraža. Meč je zakazan za drugi dan meseca marta 2024. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading