BORJAN PARAFIRAO NOVI UGOVOR: Nakon samo šest meseci menja sredinu - evo gde nastavlja karijeru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.12.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnja je kratko trajala.

BORJAN PARAFIRAO NOVI UGOVOR: Nakon samo šest meseci menja sredinu - evo gde nastavlja karijeru!

Foto: Starsport

Nikola Borjan, brat proslavljenog golmana Milana Borjana, nakon samo šest meseci napušta dosadašnji klub, a već je i poznato gde će nastaviti svoju karijeru.

 

Mladi, devetnaestogodišnji čuvar mreže prethodnog leta je prvi put stupio na seniorsku fudbalsku scenu, pristupivši ekipi Zvezdare, ali je i odlučio da samo nakon jedne polusezone napusti Bulbulder i postane član najećeg rivala popularnih "bulki", ekipi Zemuna.

Tokom dosadašnje golmanske karijere Nikola Borjan je nastupao za mlađe kategorije Crvene zvezde i RFK Grafičara. U crveno-belom dresu je bio i učesnik omladinske Lige šampiona, a sada će na golu kluba iz Gornje varoši pokušati da se domogne Prve lige Srbije, za koju svi u Zemunu smatraju da će biti samo prolazna stanica ka povratku u elitu.

Foto: Starsport

Nikola Borjan je bio deo Crvene zvezde u omladinskoj Ligi šampiona

 

- Nikola Borjan:

Datum rođenja: 3. januar 2004. godine

Mesto rođenja: Barlington, Ontario - Kanada

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Crvena zvezda U-17 (Beograd), RFK Grafičar U-17 (Beograd), Crena zvezda U-19 (Beograd), RFK Grafičar U-19 (Beograd), Zvezdara (Beograd), Zemun (Zemun)

Reprezentacija: Kanada U-20

Pored Nikole Borjana, tokom aktuelne "zimske pijace", redove "bulki" je napustio i kapiten Uroš Vukićević koji je takođe pristupio ekipi Zemuna.

Obojica fudbalera će priliku za debi u dresu Gornjovarošana i ati u prvom kolu nastavka takmičenja kada će ekipa Zemuna gostovati Torlaku iz Kumodraža. Meč je zakazan za drugi dan meseca marta 2024. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading