FOTO IZVEŠTAJ: Minimalni trijumf Partizana - savladan je prošlosezonki šampion!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.02.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provera iz koje će obe ekipe izvući pouke.

FOTO IZVEŠTAJ: Minimalni trijumf Partizana - savladan je prošlosezonki šampion!

Foto: OFK Kikinda

Fudbaleri OFK Kikinde prethodnu 2022/23 sezonu okončali su šampionski u okviru Vojvođanske lige Istok, što ime je omogućilo da se nakon godinu dana vrate u viši takmičarski rang, vojvođansku grupu srpskoligaškog karavana.

 

Tokom prethodne jeseni crveno-beli su sa skorom od osam pobeda, tri remija i četiri poraza i ukupno 27 bodova, zauzeli treću poziciju na tabeli i jasno je da ih tokom predstojećeg proleća očekuje velika borba za novi pehar, a veliku konkurenciju imaće u ekipama GFK Slovena iz Rume i Železničara iz Inđije.

U sklopu priprema za nastavak borbe za bodove Kikinđani su već odmerili snagu sa ekipom Zemuna liderom Srpske lige Beograd i u izuzetno zanimljivom meču salvili su rezultatom 3:2.

Drugi kontrolni susret doneo je gostovanje u popularnom "Zemunelu" gde je ekipa OFK Kikinde odmerila snagu sa omladincima Partizana koji se pored nastavka takmičenja u Omladinskoj ligi Srbije, pripremaju i za međunarodnu scenu, prolećne borbe u omladinskoj Ligi šampiona.

Meč je obeležila dobra partija obe ekipe. Visok intenzitet trčanja doneo je i brojne šanse, ali su mlade nade Partizana iskoristile jednu i stigle do minimalnog trijumfa.

 

- Prijateljska utakmica:

Partizan-omladinci (Beograd) : OFK Kikinda (Kikinda) 1:0 (0:0)

Stadion: Sportski centar "Partizan-Teleoptik", Zemun

Kikindski crveno-beli nastavljaju pripreme za prolećni deo takmičarske sezone, a naredni kontrolni meč odigraće 10. februara protiv ekipe Veternika.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, u prolečnoj premijeri OFK Kikinda gostuje Omladincu u Novim Banovcima. Navedeni susret na programu je trećeg dana meseca marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading