TRANSFER BOMBA: Provereni fudbaler ponovo oblači dres crveno-belih boja - svojim iskustvom treba da donese prevagu u šampionskoj trci!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.02.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će biti 14 klub njegove bogate igračke karijere.

TRANSFER BOMBA: Provereni fudbaler ponovo oblači dres crveno-belih boja - svojim iskustvom treba da donese prevagu u šampionskoj trci!

Foto: Starsport

Radoš Protić

Fudbaleri GFK Slovena iza sebe imaju više nego uspešnu polusezonu. Crveno-beli iz Rume su tokom 15 prvenstvenih mečeva zabeležili 11 pobeda i četiri poraza što je bilo dovoljno za jesenje lovorike i najbolju poziciju pred odlučujuće prolećne borbe.

 

Na putu ka istorijskom plasmanu crveno-beli iz Rume ulaze znatno pojačani. Prethodnih dana klub je obelodanio da su novi članovi lidera vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana postali Marko Janjić, Ognjen Stevanović i Mihajlo Popović, a današnja transfer bomba čula se širom Srbije.

Naime, novi član srpskoligaša iz Rume postao je Radoš Protić.

Reč je o iskusnom tridesetsedmogodišnjem levom beku koji među crveno-bele stiže iz redova komšijskog sremskomitrovačkog Radničkog i koji iza sebe ima bogato internacionalno iskustvo igranja u Bosni i Hercegovini, Ukrajini i Mađarskoj.

Fudbaler koji je seniorsku karijeru započeo u redovima Rada, u sezoni 2014/15 sa ekipom Sarajeva se okitio i šampioskom titulom u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. 

Foto: GFK Sloven Ruma

Iskustvom do titule - Radoš Protić

 

- Radoš Protić:

Datum rođenja: 31. januar 1987. godine

Mesto rođenja: Sremska Mitrovica

Pozicija u timu: levi bek

Igralka karijera: Rad (Beograd), Teleoptik (Zemun), Leotar Trebinje (Bosna i Hercegovina), Mačva (Šabac), Jagodina (Jagodina), Oleksandrija (Ukrajina), Novi Pazar (Novi Pazar), Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Mladost (Lučani), Kišvarda (Mađarska), Inđija (Inđija), Železničar (Pančevo), Radnički (Sremska Mitrovica)

Priliku za debi u dresu novog kluba Protić će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa GFK Slovena gostovati Bečeju 1918. Meč je na programu drugo g dana meseca marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading