NASTAVLJA SE SERIJA ODLAZAKA: Još trojica fudbalera napuštaju Marakanu - poznato je gde će nastaviti karijeru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.02.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampion Srbije nastavlja sa smanjenjem igračkog kadra.

NASTAVLJA SE SERIJA ODLAZAKA: Još trojica fudbalera napuštaju Marakanu - poznato je gde će nastaviti karijeru!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pod rukovodećom palicom novog, starog trenera Vladana Milojevića pripremaju se za nastavak takmičarske sezone u koju ulaze sa zaostatkom u odnosu na večitog rivala i kako svi u klubu ističu, jedini cilj koji imaju u narednim mesecima, jeste da šampionski pehar i ovog leta ostane u Ljutice Bogdana.

 

Dobro je poznato da su crveno-beli tokom prethodne jeseni, usled obaveza n tri fronta imali na raspolaganju veliki  broj fudbalera, tako da je primarni cilj tokom aktuelne zime bilo rasterećenje igračkog kadra.

Opremu crveno-belih boja razdužili su Kings Kangva, Stefan Mitrović i Uroš Kabić, dok je nedavno i mladi Kosta Nedeljković postao član engleske Aston Vile, ali će i pored sklopljenog dogovora još šest meseci ostati stanovnik srpske prestonice.

Pored navedenih, još trojica fudbalera, barem privremeno napuštaju beogradsku Marakanu.

Reč je o braći Mituljikić Jovan i Nikoli, kao i Nikoli Kneževiću, a sva trojica će prolećni deo sezone provesti na staroj Karaburmi gde će, izvesno je u dresu OFK Beograda proslaviti osvajanje šampionskog pehara i plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala nakon punih osam godina.

Foto: OFK Beograd

Trojica Zvezdinih klinaca i narednih šest meseci će nositi opremu plavo-belih boja

 

Sva trojica će biti dvojno registrovani kako za OFK Beograd, tako i za Crvenu zvezdu i u slučaju da ih u bilo kom trenutku trener Vladan Milojević pozove, mogu poneti i dres crveno-belih boja.

Treba podsetiti da su i Knežević, kao i braća Mituljikić tokom prvog dela takmičarske godine vež nosili opremu "romantičara". Knežević je zabeležio 16 nastupa u plavo-belom dresu i tom prilikom je postigao četiri pogotka. Nikola Mituljikić se na 19 utakmica šest puta upisivao u listu strelaca, dok je njegov brat Jovan zabeležio 15 nastupa za klub sa stare Karaburme.

Da podsetimo, OFK Beograd u prolećnoj premijeri gostuje RFK Novom Sadu 1921, a navedeni susret je zakazan za 24. februar.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading