NAPADAČ IZ GANE ZAUSTAVIO MOSKOVLJANE: Nakon trijumfa nad Slovacima, crveno-beli remizirali sa slavnom Lokomotivom! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.02.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličnu predstavu su pružili crveno-beli na pripremama u turskom Beleku.

NAPADAČ IZ GANE ZAUSTAVIO MOSKOVLJANE: Nakon trijumfa nad Slovacima, crveno-beli remizirali sa slavnom Lokomotivom! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba u turskom Beleku bruse formu za nastavak sezone u okviru Prve lige Srbije u kojoj će proleće dočekati na šestoj poziciji sa četiri boda zaostatka u odnosu na Inđiju Toyo Tires koja u ovom momentu zauzima poziciju koja direktno vodi u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

U prvom kontrolnom susretu koji su crveno-beli odigrali u turskom letovalištu savladan je slovački Ružomberok rezultatom 2:1, a puleni trenera Ivana Radovanovića ovoga puta su imali ispred sebe slavnu moskovsku Lokomotivu, tj. omladinski sastav ekipe iz ruske prestonice.

Moskovljani već u 6. minutu susreta stižu do rezultatske prednosti. Morozov je pobegao odbrani Ubljana i rutinski iskosa sa desne strane matirao Jovanović.

Do odlaska na odmor mogli su crveno-beli da stignu do poravnanja rezultata, ali lopte u mreži Šeika nije bilo.

Tokom drugih 45 minuta igre fudbaleri JEdinstva su bili bolji tim na terenu. Ređale su se prilike crveno-belih, ali su do gola stigli tek u 76. minutu. Bošković je uposlio Zubairu čiji je udarac rezervni golman džobav zaustavio, ali je na odbijenu loptu natrčao Kvaku Karikari i smestio je u mrežu.

 

 

U finišu meča mogli su Ubljani da stignu i do rezultatskog preokreta, ali je Bošković nakon sjajnog dodavanja Karikarija loptu poslao pored stative.

- Prijateljska utakmica:

Jedinstvo (Ub) - Lokomotiva (Moskva) 1:1 (0:1)

Strelci: Karikari u 76. minutu za Jedinstvo; Morozov u 6. minutu za Lokomotivu

Stadion: Sportski centar "Belis", Belek-Turska

Gledalaca: 30

Sudija: Ilker Kaja (Turska)

Jedinstvo (Ub): Jovanović, Bošković, Vladisavljević, Paić, Radivojević, Dimitrić, Miladinović, Rakić, Janković, Said, Janković. Igrali su još: Dubljanić, Andrić, Pivaš, Golubović, Mitić, Riznić, Zubairu, Runjajić, Stevančević, Karikari.

Lokomotiva (Moskva): Šeiko, Šelkunov, Volkov, Traigel, Abramov, Istomin, Kornejev, Mamanov, Gerdt, Anisimov, Morozov. Igrali su još: Džobava, Danilov, Kardov, Zaharževski, Zolkin, Lazarev, Čubenko, Čevardin, Danilov.

 

Da podsetimo, ekspedicija ubskog Jedinstva u Antaliji ostaje do 5. februara, a kada je reč o nastavku borbe za bodove, crveno-beli u prolećnoj premijeri na stadionu "Dragan Džajić" dočekuju ekipu sremskomitrovačkog Radničkog. Susret dva kandidata za visok plasman na programu je 24. februara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading