RIJALITI UČESNICA PLIVA U PARAMA! Evo šta joj je dečko sve obezbedio, šokiraćete se kad vidite o kakvim se ciframa radi! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve dušebriznike, ne sekirajte se i mirno spavajte, sponzora nemam, ali muža imam.

RIJALITI UČESNICA PLIVA U PARAMA! Evo šta joj je dečko sve obezbedio, šokiraćete se kad vidite o kakvim se ciframa radi! (FOTO)

Foto: instagram.com/zerinooooo

Bivša rijaliti učesnica Zerina Hećo, šokirala je javnost svojim nervnim slomovima u rijalitiju, a kad je popravila svoje psihičko stanje, bila je jedna od favorita za pobedu. Na kraju, kada je rešila da raskrsti s rijaliti karijerom, upoznala je bogatog dečka, koji joj je sada obezbedio sve što poželi.

Naime, Zerina je navodno od svog supruga na poklon dobila kuću na Mikonosu vrednu vrtoglavih 1.200.000 evra.

Foto: Instagram/zerinooooo

Zerina Hećo

 

- Dugo nisam videla da se neko toliko voli kao što je slučaj sa Zerinom i Karlosom. On je bogat i ne štedi kada su u pitanju pokloni za Zerinu, jer je iskreno voli i ništa mu nije teško da uradi za nju. Za rođendan joj je poklonio sat marke roleks kojih ima samo 10 na svetu, a sada je dobila i vilu na Mikonosu vrednu 1.200.000 evra. Zerina je zbog njega čak promenila i ime, pa se sada zove Atena Zerina Kandola. Kako sam čula u kući u Atini pravi studio gde će snimati pesme. Prave svadbu o kojoj mnogi mogu samo da maštaju, biće iz tri dela, jer treba da ispoštuju tri kulture - pričao je tada izvor blizak Zerini Hećo za Informer.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zerina Hećo u vreme kada se takmičila u Zadruzi

 

Zerina je inače veoma aktivna na društvenim mrežama, pa često pokazuje u kakvom luksuzu se baškari.

- Za sve dušebriznike, ne sekirajte se i mirno spavajte, sponzora nemam, ali muža imam. Hvala na divnim porukama u kojima vređate mene kao ličnosti, samo mi nije jasno kako ne znate da čitate ime i prezime nečijeg profila, te sam jako zabrinuta za vas. Ostalima hvala na ljubavi. Nadam se da je misterija rešena - napisala je Zerina nedavno na Instagramu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading