ŠOK ispovest SANDRE REŠIĆ o pokojnom ocu, dečku, Dubaiju: ZNAM koje NAŠE devojke šeici plaćaju!

Autor:

Zabava

12.05.2024

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sandra Rešić gostovala je u večerašnjoj emisiji "Razotkrivanje" i pored priče o pokojnom ocu, teškom odrastanju, novom dečku, Eliti, iznela šok tvrdnje o našim devojkama koje idu kod šeika i opisala detaljno kakve grozne stvari rade za novac!

ŠOK ispovest SANDRE REŠIĆ o pokojnom ocu, dečku, Dubaiju: ZNAM koje NAŠE devojke šeici plaćaju!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Naime, voditeljka Milena Videnović je upitala Sandru, da li se nekad susrela sa zluradim komentarima, s obzirom na to da često boravi u Dubaiju koji je veoma skup. Sandra je ispričala da joj dve najbolje drugarice petnaest godina žive i rade tamo, te da ih zato ona često posećuje.

 

 

Takođe, neretko Rešićka i nastupa u Dubaiju za naše ljude. Međutim, nakon tog objašnjenja, bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i pevačica je doslovno šokirala Milenu kada joj je detaljno ispričala šta sve pojedine devojke sa naših prostora rade za novac u Dubaiju.

- Dosta dobro sam upućena u naše devojke koje svašta rade...Ne znam da li ti je poznat termin "zlatna kašika"  - započela je Rešićka priču, a onda nastavila:

- To je kod nas tek sada počelo da se priča o tome, a zapravo u Dubaiju je to godinama unazad poznato. I sad, naše neke devojke čija imena ne bih pominjala, idu kod nekog šeika i on ih postavi u potpuno zlatnu sobu, da im zlatne tanjire, zlatne kašike, bukvalno je sve od zlata, cela soba je od zlata. I onda, ajde da budem brutalna, izvrši veliku nuždu u taj tanjir i onda neke naše devojke za određenu svotu novca koja nije mala, to moraju da pojedu - šokirala je Rešićka svojim saznanjima.

 

Ona je rekla da cifre za takve usluge počinju od 10.000 evra, pa naviše i priznala da ona nikada nije dobila takvu ponudu i ako bi joj kojim slučajem neko tako nešto predložio, ne bi se dobro proveo. Sandra je takođe objasnila kako sa sigurnošću tako nešto tvrdi, ko joj je preneo takvu informaciju, čime se te devojke, koje idu kod raznih šeika, bave u Srbiji...

Pored skandaloznog razgovora o Dubaiju, lepa pevačica je pričala i o svom pokojnom ocu, nekadašnjoj velikoj muzičkoj zvezdi Ninu Rešiću. Opisala je kompletno detinjstvo i sve što do sada niste imali prilike da čujete. Takođe, Sandra je priznala i da je zaljubljena i otkrila ko je njen partner, čime se bavi i kako gleda sa ove distance na svoj ljubavni život. Sve ove priče i još mnogo zanimljivosti moći ćete da pogledate upravo u videu koji je ispred vas! 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading