ANĐELO RANKOVIĆ IMA KOŽNU BOLEST? Objavljen STRAVIČAN SNIMAK iz Elite, šta mu se desilo?

Autor:

Zadruga

12.05.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković šokirao javnost!

ANĐELO RANKOVIĆ IMA KOŽNU BOLEST? Objavljen STRAVIČAN SNIMAK iz Elite, šta mu se desilo?

Foto: Instagram.com

Anđelo Ranković

Jedan od najintrigantnijih trenutaka sa rijaliti takmičenja "Elite" koji je izazvao dosta pažnje na društvenim mrežama je video u kojem takmičar Anđelo Ranković otkriva svoju rutinu nege kože. U videu koji je izazvao dosta komentara, Anđelo stoji ispred ogledala i pažljivo se bavi čišćenjem lica, uključujući i cedjenje bubuljica. Mnogi su primetili da je Anđelo delovao malo zabrinuto dok je gledao u ogledalo, pa su se spekulisalo da je možda dobio alergijsku reakciju.

Dok su neki bili iznenađeni ovako otvorenim pristupom nezi kože, drugi su pohvalili Anđela što je pokazao svoju autentičnost i prirodnu negu kože. Mnogi su se zapitali da li je Anđelo možda otkrio neki tajni recept za negu kože koji bi mogao da podeli sa svojim pratiocima.

 


Ovaj video je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi fanovi su pružili podršku Anđelu i pohvalili ga za iskrenost i hrabrost da pokaže svoju rutinu nege kože pred kamerama. Mnogi su izrazili divljenje za Anđelovu opuštenost i autentičnost, ističući da je to ono što ih je dodatno osvojilo kod ovog rijaliti takmičara.

Iako je video izazvao različite reakcije, jedno je sigurno - Anđelova iskrenost i autentičnost su osvojile srca gledalaca. Njegova otvorenost u vezi sa svakodnevnim izazovima sa kojima se suočava, uključujući i negu kože, doprinela je stvaranju posebnog odnosa sa publikom. Očigledno je da Anđelo ne krije ništa od svojih fanova, što ga čini još popularnijim među publikom rijaliti takmičenja "Elite".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stevan

12.05.2024 11:32

Liz će ga upropastiti.