PARTIZAN PREKINUO UŽASAN NIZ, NAĐ NEZADOVOLJAN: "Da nije bilo Ace..."

Autor:

Sport

12.05.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Možemo da budemo zadovoljni samo rezultatom"

PARTIZAN PREKINUO UŽASAN NIZ, NAĐ NEZADOVOLJAN: "Da nije bilo Ace..."

Foto: Starsport

Albert Nađ

Fudbaleri Partizana savladali su lučansku Mladost u Humskoj sa 3:0 u petom meču plej ofa Superlige Srbije.

Uspeli su crno-beli uspešno da odrade prvo od tri finala koja ih očekuju kada je u pitanju borba sa TSC za plasman za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Posle meča utiske je izneo, nezadovoljan prikazanim, trener Partizana Albert Nađ.

Možemo da budemo zadovoljni samo rezultatom. U prvom poluvremenu smo bili bolji, zadovoljan sam načinom na kako smo tad igrali. Mladost se okrenula odbrani, pa i nismo imali mnogo šansi za razliku od meča u Kruševcu. Moram da pohvalim Acu (Jovanovića) gde je odbranio zicer Lučancima i da nije bilo njega, verovatno bismo pričali o nečemu drugom, rekao je Albert Nađ, a onda dodao:

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Mladost

Imamo dosta stvari da popravimo. Moramo da igramo brže. Da igramo sa što manje dodira i da nađemo način da ugrozimo rivala. Sad, ostaje da se vidi da li ćemo uspeti to da popravimo u narednom periodu. Ipak kako stvari stoje, sada je možda i najvažniji rezultat.

Podsetimo, Partizan je preko Natha poveo 1:0 u finišu prvog poluvremena, ali se Mladost kasnije probudila i ozbiljno pretila u nekoliko navrata. Usledila je i, ne jedna, već dve kazne u finišu za te promašaje. Prvo je Mateus Saldanja efektnim udarcem savladao Stamenkovića četiri minuta pre isteka regularnog dela meča, da bi golman Mladosti napravio jeftinu grešku u nadoknadi vremena posle koje mu je loptu ukrao Samed Baždar i sproveo u mrežu za konačnih 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading