NAĐ VEĆ OTPISAO JEDNOG FUDBALERA: "ON NE RAZMIŠLJA O PARTIZANU!" Hoću da budem prvi i kada igram "Čoveče, ne ljuti se"!

Autor:

Sport

11.05.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"To je bolje pitanje za druge ljude koji su bili pre mene"

NAĐ VEĆ OTPISAO JEDNOG FUDBALERA: "ON NE RAZMIŠLJA O PARTIZANU!" Hoću da budem prvi i kada igram "Čoveče, ne ljuti se"!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana odmeriće snage u 5. kolu plej-ofa Superlige Srbije protiv ekipe Mladosti iz Lučana. Crno-beli u poslednjih šest mečeva nemaju pobedu, te bi im trijumf protiv narednog rivala bio preko potreban. Pred ovaj duel svoje izlaganje imao je i Albert Nađ, koji se u jednom momentu dotakao i štopera Natana de Medine. Stameni defanzivac se nije naigrao u Humskoj, a šansu je dobijao uglavnom na mečevima Kupa Srbije.

- To je bolje pitanje za druge ljude koji su bili pre mene. Radi u vrlo blagom ritmu. Očekivao sam od njega više agresivnosti s obzirom na to da je igrao u Belgiji i Nemačkoj. Deluje mi kao da ne razmišlja o Partizanu, pa biram druge opcije - istakao je Albert Nađ, šef stručnog štaba Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Natan De Medina

Nastavio je zatim strateg crno-belih o ciljevima.

- Ako ne budemo drugi, direktno ću reći da to nije ono što je bio cilj po ulasku u plej-of i snosićemo odgovornost mi koji smo ovde. To me ne opterećuje. Igrao sam stotine utakmica i znam da je poraz sastavni deo sporta i života. Snosiću odgovornost koju moram. Nemam nikakav strah ni od čega. Radim maksimalno, nikada sebe nisam gurao u prvi plan, jer je ovo timska igra. Možda sam sada ispred saradnika kao glavni, ali svi snosimo istu odgovornost. Isto sam smatrao i dok je Igor bio tu, da nije najodgovorniji za sve, ali neko mora da bude ispred. Pokušaću da napravimo što bolje rezultate, a kada se završi polusezona, tu smo da vidimo šta i kako dalje, istakao je Nađ.

Za kraj se još jednom osvrnuo na svoju raniju izjavu da je cilj drugo mesto.

- Znamo da kada počne sezone, osnovni cilj i Partizanu i Zvezdi je osvajanje titule. Ako se to ne uspe, onda je cilj Kup Srbije. Ako ni to, onda makar drugo mesto, koje vodi i ove godine u kvalifikacije za Ligu šampiona. Ako nije prvi, Partizan mora da bude drugi. Prošle sezone je bio četvrti. Nikada ne bih rekao da će samim tim ova sezone biti uspešnija čak i ako završimo treći. Uvek sam želeo da budem prvi, čak i kada sam sa decom igrao „Čoveče, ne ljuti se“. Svi mi ovde u klubu smo svesni da ako ne budemo drugi, napravićemo neuspeh. Moramo da budemo drugi, Partizan to zaslužuje, imamo dovoljno potencijala, kvaliteta, iako imamo i dosta mana - završio je Nađ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading