JEZIVA SCENA IZ ELITE! Pas Vesna raznosi KRVAVE TRAGOVE po imanju, takmičari prebledeli od STRAHA kada su je videli!

Autor:

Zadruga

12.05.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović šokirao takmičare njegovim izlaganjem!

JEZIVA SCENA IZ ELITE! Pas Vesna raznosi KRVAVE TRAGOVE po imanju, takmičari prebledeli od STRAHA kada su je videli!

Foto: printscreen/instagram

Tokom jučerašnjeg sastanka u rijalitiju "Elita", takmičar Marko Đedović istakao je važnost održavanja higijene na imanju, posebno se osvrćući na problem koji mu smeta - raspršivanje tampona od strane psa Vesne.

Đedović je skrenuo pažnju svim takmičarima, a naročito devojkama, da vode računa gde ostavljaju tampone, kako bi se izbeglo raspršivanje od strane psa Vesne. Istakao je da ova situacija predstavlja higijenski problem i da je važno da se svi takmičari ponašaju odgovorno u vezi sa higijenom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

 

- Ja zaista više nemam pojma, samo bih zamolio sve vas, boli me k*rac što je gadno! Nemojte krvave tampone da bacate po imanju. Kuče ih vuče po dvorištu, creva sam sad ispovraćao! Sve elitne gospođe bih zamolio, ne znam ko je, creva sam sad ispovraćao, obratite pažnju i ko je među vama, jer pada ljaga na sve vas, a ja ću navući ljagu, creva mi se okreću! Ja da povraćam svaki dan, sigurno neću - poručio je Đedović. 


Marko je objasnio da mu smeta što pas Vesna raspršuje tampone po imanju, te da je to pitanje higijene koje treba ozbiljno shvatiti. Ova neobična situacija izazvala je pažnju svih takmičara, ali i postavila pitanje o odgovornom ponašanju u zajedničkom prostoru.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović

 


Neki takmičari su izrazili razumevanje za Markovu zabrinutost, dok su drugi izrazili iznenađenje ovom temom koja je postala predmet sastanka. Ipak, većina takmičara se složila da je održavanje higijene ključno za dobro zdravlje svih učesnika rijalitija.

Marko Đedović je svojim upozorenjem skrenuo pažnju na važnost održavanja higijene u zajedničkom prostoru, naglasivši neobičan problem sa raspršivanjem tampona od strane psa Vesne. Ovo upozorenje je podstaklo takmičare da budu pažljiviji u održavanju higijene, čime se doprinosi stvaranju zdravijeg okruženja za sve učesnike rijalitija "Elita".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljiljana

12.05.2024 10:22

Koje u rehabu? Koliki je higijeničar videli smo u prilogu, a i ova što se mnogo mnogo popravila. ELITNE uvek prijave kad imaju ciklus. Tako da se Đedović trebao baš svojim dvema štićenicama direktno obratiti!!! ELITA i ELITNE 😂🤣😂🐉🤮🐵🐷💩🐄🦊.

Maja

12.05.2024 11:47

Pas Vesna, možda ima teranje, pa raznosi krv. Bože, treba prvo to videti.