REČI MAJKE MARKA ĐEDOVIĆA SVE RASPLAKALE: Stiglo pismo zbog kojeg je nastao MUK u Eliti!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović na ivici suza zbog pisma koje mu je poslala majka.

REČI MAJKE MARKA ĐEDOVIĆA SVE RASPLAKALE: Stiglo pismo zbog kojeg je nastao MUK u Eliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičari rijalitija ,,Elita 7" danas su dobili posebnu mogućnost i pisma za Vaskrs od strane porodice i prijatelja. Voditelj Darko Tanasijević podigao je Marka Đedović, te ga je pozvao da priđe i pročita pismo koje je dobio iz spoljnog sveta. 

Porodica Marka Đedovića poslala je pismo, a njega su dirnule reči njegove majke, koja se nikada nije oglašavala u medijima. Đedović je sa knedlom u grlu pročitao emotivnu čestitku najvoljenije osobe, a svi su zanemeli kada su ih čuli:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović Elita 7

 

- Nek ti ovaj najradosniji praznik vrati veru u život, nek nestanu sva zla, prevlada dobro. Neka ti ljubav bude oslonac, a sreća večni pratilac. Znaš da sam uvek verovala u tebe, samo da znap da me je Maci zavoleo i moraćeš da ga ubediš da se vrati kući - pročitao je pismo Marko Đedović od majke. 

Potom je podršku i poklone, kao i čestitke dobila Jovana Cvijanović:

- Jovana, neka ti je srećna slava, želi ti podrška. Puno pozdrava od mame Zorica. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović Elita 7

 

- Svega je previše, nedostajanja previše, želje da vrištim koliko su loši tu oko tebe. Ko su ti ljudi i otkud ti tu? Izdrži! Volim te! Od muškaraca beži, voli te tvoja Iva! To je moja sestra. Ivana ne brini, volim te puno!

- Jovana, srećan ti Vaskrs, budi svoja i sama... Dobro znaj ko si i šta si i koliko vrediš! Ne dozvoli sebi da daješ na vrednostima osoba koje su toliko niske i mizerne. Osvrnula bih se na Miličine reči koje su toliko mudre i ispravne. Poslušaj, nemoj biti blizu toksičnih muškaraca. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading