KOMPROMITUJUĆI SNIMAK MILJANE KULIĆ SA 4 MUŠKARCA PRE ELITE! Skandalozne scene ugledale svetlost dana, OVO su svi detaji!

Autor:

Zadruga

29.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić imala vrelu akciju sa četiri muškarca!

KOMPROMITUJUĆI SNIMAK MILJANE KULIĆ SA 4 MUŠKARCA PRE ELITE! Skandalozne scene ugledale svetlost dana, OVO su svi detaji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Već nedeljama unazad traje verbalni okršaj Miljane Kulić i Marka Đedovića, a prošle noći on je najavio da će se sutra pojaviti ekskluzivni snimak koji je kompromitujućeg sadržaja. 

Naime, Marko Đedović je otkrio kako gledaocima, tako i Miljani da poseduje u telefonu kompromitujući sadržaj u kom ona ima vrelu akciju sa 4 muškarca. Đedović je dao znak da se snimak objavi na društvenoj mreži ,,X", na šta je Kulićeva reagovala vrlo burno. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

- Da vidimo za advokate, pa ćemo da dođemo - rekao je Đedović.

- J*bali te advokati - dobacila je Miksi.

- To ćeš videti, krenulo je. Ide gas, utorak pre debate, mega ekskluziva. Direktno s mog Tvitera - rekao je Marko.

- Kako da nađemo Čm**ku tvrd, lakovan i lepo zapakovan? Da ga neko ispalamuca - rekla je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović priča o Miljani Kulić

 

- Ide ekskluziva, glavna premija. Miko, u utorak gledaju nastavak kako primaš četiri k'o saučešće - rekao je Marko.

- Marko, gurni tuš u d*pe - rekla je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović i Miljana Kulić svađa

 

Podsetimo, Miljana Kulić i Marko Đedović već danima vode ozbiljne verbalne ratove. U sve se vrlo često umeša i Milena Kačavenda, a sve je krenulo nakon što je Đedović dobio zvaničnu presudu od suda da je Kulićevu dobio na sudu. 

- Prevrćeš Mileninu majku po grobu! Kako zračiš, tako i privlačiš! Pazi se, da te nešto ne nagazi! Sud i narod Republike Srbije je presudio da si nasilnica! Većinski izabrao sud, rekli su da si fiju-fiju, a sad kada se priloži tužba, uz Bebičine i Teodorine, pa ti si druže već u ludačkoj košulji, 16 krivičnih je podneto protiv tebe. Ti si ovde tukla, ti si ovde šoljama udarala, oči vadila, a već si osuđena. Ja sam zato i tražio da ideš u ludnicu - odbrusio je Đedović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading