PORODICA TRUDNE MILICE VELIČKOVIĆ SPREMA SLAVLJE: Saoptšili datum porođaja, svi čekaju kraj Elite!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica rijaliti učesnice prenela utiske najbližih!

PORODICA TRUDNE MILICE VELIČKOVIĆ SPREMA SLAVLJE: Saoptšili datum porođaja, svi čekaju kraj Elite!

Foto: ST/Dragan Kadić

Borislav Terzić i Milica Veličković ostvariće se kao roditelji jer su u rijalitiju napravili dete. Za razliku od Terzine porodice, koja ne želi da čuje da će on postati otac, Miličini najbliži, kad su im se slegli svi utisci, poručili su da su ipak srećni zbog njene trudnoće.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica i Bora saznali da postaju roditelji

Sad se oglasila i njena drugarica, koja je podelila prve utiske i otkrila kako gleda na Miličino drugo stanje, za koje je saznala u rijalitiju.

- Prvenstveno želim da čestitam Milici i Bori na tome što će postati roditelji. Ovu vest smo svi dočekali nespremni, ali nikada sebi ne bih dozvolila da ne budem srećna ako je i ona srećna. Milica ima dosta prijatelja, a pre svega i majku, koji su se ostvarili u ulozi roditelja bez idealnih uslova, stoga smatram da će se i ona snaći najbolje što može u tome. Njena porodica, prijatelju i kumovi su zasigurno srećni i spremni smo da joj pomognemo u svakom smislu te nema potrebe da se o tome diskutuje. Posebno sam srećna što je Miličin termin za porođaj na moj rođendan, 05.01. Jedva čekamo izađe i da zajedno proslavimo ovu vest. Porodicu druge strane ne bismo preterano komentarisali, sami su sposobni da donesu svoj sud - poručila je drugarica Milice Veselinović za Pink.rs.

Republika

Foto: pink.rs

Bora Terzić i Milica Veličković

Inače, Terzin brat ne krije da nije srećan zbog vesti da Bora postaje otac. 

- Još smo u šoku. Nije to trebalo tako da se desi, trebali su da nađu neki stan. Dete ko dete može da ostane, ali to je njihova stvar. Neću da sudim da li ona treba da abortitra, nek se saberu. Neka traže gde će da žive i nek traže sebi neki posao. U kući nema mesta da žive, ja tu živim sa svojom porodici - rekao je Miloš za Pink.rs, brat od Bore Terzića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

16.05.2024 05:18

ŽIVI BILI I SVAKA VAM ČAST...PRIMITIVCIMA, KAO ŠTO JE NJEGOV BRAT...NEMA MESTA U MEDIJIMA...ALI TO JE STVARNOST...