NIKAD VIŠE EVROVIZIJA! Teya Dora ŠOKIRALA priznanjem, pa otkrila šta se DEŠAVA sa Bejbi Lazanjom!

Autor:

Zabava

15.05.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica sumirala utiske nakon povratka iz Malmea!

NIKAD VIŠE EVROVIZIJA! Teya Dora ŠOKIRALA priznanjem, pa otkrila šta se DEŠAVA sa Bejbi Lazanjom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prvo javno pojavljivanje nakon povratka sa Evrovizije, naša ovogodišnja predstavnica Teya Dora imala je na promociji albuma Teodore Džehverović, koja je održava večeras u jednom poznatom prestoničkom lokalu. Za okupljenje medije je sumirala utiske nakon povratka:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teya Dora

Polako mi se sležu utisci. Kod publike smo prošli fenomenalno. Marija Šerifović mi je dala savet, kada mi je rekla: “Samo prođi u finale, posle toga ne možeš ništa da uradiš”. Ne bih se više prijavljivala na ESC. Po mom mišljenju, ovo je iskustvo koje se odradi samo jednom. Tako nešto se neće ponoviti. Radim sada na novoj muzici i to mi je trenutno najbitnije - istakla je Teya.

Čestitala sam Bejbi Lazanji, on je sada pod velikim pritiskom. Videla sam i da je rasprodao silne koncerte, kao i da je ušao u svetske top-liste. Drago mi je zbog njega i velikog uspeha koji je postigao. Žao mi je što nisu pobedili. Zaslužio je, a i veliki je uspeh dobiti toliki broj glasova publike. Ugostiću ga kad dođe u Srbiju na “EXIT” festival. Jedva čekam da ih vidim opet, mnogo ih gotivim - istakla je ona, prenose domaći mediji.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teya Dora sa Džehvom

Inače, Teya Dora je radila jednu pesmu na Teodorinom albumu, a Džehva je otkrila da li će se ona prijaviti na "Pesmu za Evroviziju".

- Moram da kažem da meni svake godine kada je „Pesma za Evroviziju" stiže milion poruka: „Teodora, mi te očekujemo sledeće godine"... Kao što je i ove stizalo. Neću biti skromna, mislim da bih bila dobra na „Evroviziji" jer sam poznata po tome da imam dobar performans, barem sam se trudila da tako bude. Ali mislim da je to stvarno ogromna stvar i poštujem svakog ko se usudi da predstavi svoju zemlju na „Evroviziji". Ja trenutno, biću iskrena, nisam spremna za tako nešto. Baš moram biti 300 odsto sigurna u sebe u svakom smislu. Znam da moram godinu dana da trčim u teretani na traci i da pevam, zato što znam da moram da igram i da pevam, kako bih stekla dovoljno dobru kondiciju. Znači godinu dana mi treba da se prirpemim, a u ovom trenutku nemam vremena za tako nešto - objasnila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading