UGOSTILA TEYA DORU, PA PRIZNALA SVE! Džehva otkrila da li će nas sledeće godine predstavljati na EVROVIZIJI! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.05.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi žele da vide Teodoru Džehverović na velikoj sceni Evrovizije, ona otkrila da li je spremna za takmičenje!

UGOSTILA TEYA DORU, PA PRIZNALA SVE! Džehva otkrila da li će nas sledeće godine predstavljati na EVROVIZIJI! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teodora, Teya Dora

Pevačica Teodora Džehverović večeras je okupila porodicu, prijatelje i poznate ličnosti u jednom poznatom prestoničkom lokalu, gde je organizovala promociju novog albuma "Žena bez adrese". Od kolega, među prvima su stigli Filarri, Teya Dora, Devito i Ivana Boom Nikolić. Inače, Teya Dora je radila jednu pesmu na Džehvinom albumu.

Džehva je otvorila dušu za okupljenje medije, te priznala da su je zbog ovog projekta, kako kaže, "potapšali po ramenu" i oni koji nisu veliki fanovi njenog zvuka.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teodora na promociji albuma

- Što se tiče komentara i nekih prvih utisaka, malo je reći da sam prezadovoljna, zato što zaista nikada više podrške nego danas nisam osetila u životu. Koliko od fanova, toliko i kolega, ljudi koji su mi pisali: „Nisam tvoj fan, ne slušam tvoju muziku, ali moram da ti kažem bravo". To mi je definitivno bio znak da sam nešto dobro uradila... - kazala je Teodora.

Džehva je otkrila i da li će se prijavti na "Pesmu za Evroviziju" sledeće godine.

- Moram da kažem da meni svake godine kada je „Pesma za Evroviziju" stiže milion poruka: „Teodora, mi te očekujemo sledeće godine"... Kao što je i ove stizalo. Neću biti skromna, mislim da bih bila dobra na „Evroviziji" jer sam poznata po tome da imam dobar performans, barem sam se trudila da tako bude. Ali mislim da je to stvarno ogromna stvar i poštujem svakog ko se usudi da predstavi svoju zemlju na „Evroviziji". Ja trenutno, biću iskrena, nisam spremna za tako nešto. Baš moram biti 300 odsto sigurna u sebe u svakom smislu. Znam da moram godinu dana da trčim u teretani na traci i da pevam, zato što znam da moram da igram i da pevam, kako bih stekla dovoljno dobru kondiciju. Znači godinu dana mi treba da se prirpemim, a u ovom trenutku nemam vremena za tako nešto - objasnila je pevačica, prenosi "24Sedam".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teodora Džehverović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading