OBRADOVIĆ UTUČEN NAKON PORAZA: Zvezda ima veliku prednost, ZASLUŽENO SMO IZGUBILI! SJAJNA ATMOSFERA!

Autor:

Sport

15.05.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli vode sa 2:0 u seriji.

OBRADOVIĆ UTUČEN NAKON PORAZA: Zvezda ima veliku prednost, ZASLUŽENO SMO IZGUBILI! SJAJNA ATMOSFERA!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde slavili su protiv Partizana u drugom meču finalne serije AdmiralBet ABA lige rezulatom 80:73.

Crveno-beli sada vode sa 2:0, igra se u tri pobede, a serija se sada seli pred navijače Partizana u Arenu. Naredna utakmica na programu je 19. maja od 20.30.

Željko Obradović, trener crno-belih, nakon večerašnjeg meča u Pioniru nije bio zadovoljan.

- Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi. Stekli su veliku prednost u plej-ofu od 2:0. Na nama je da se spremimo i odigramo najbolje što možemo pred našim navijačima. Kad god smo prišli, Zvezda je imala spreman odgovor. Bili smo brzopleti, šut nas nije služio, ništa nismo ubacili, zasluženo smo izgubili - rekao je Obradović na početku konferencije za medije.

Nije želeo da se osvrće na petu utakmicu, svestan je da sledi prvo treća.

- Neću da pričam o petoj utakmici, treća je sledeća. Trebamo da igramo bolje i da ubacujemo otvorene šuteve. U prvom poluvremenu je bio dobar protok lopte, ali nismo uspeli da realizujemo. U drugom poluvremenu je falila bolja kolektivna igra. Dozvoljavali smo zvezdi da šutiraju njihovi igrači sami u tranziciji. I večeras je bilo zalaganja i velika želja kod mojih igrača - dodao je Obradović.

Na pitanje koje je bilo vezano za kapitena Kevina Pantera, ali i drugih koji treba da se pozovu na odgovornost, odgovorio je da će se to analizirati.

- Sigurno ćemo to analizirati. Ali ja verujem igračima. Svi hoće da daju maksimum, neki igraju dobro, neki ne. Ostajemo zajedno, trudićemo se u trećoj utakmici. Ali vidi se razlika kako smo igrali u prvoj utakmici, a kako sad - ističe Obradović.

Na kraju je upitan za brojne uvrede na račun ekipe Partizana i brojna saopštenja.

- Valjda imaju neki ljudi koji vode ligu, nije moj posao da to komentarišem. Navijači Zvezde prave sjajnu atmosferu, čestitam im na tome, prelepo je kada se vidi puna hala da vode svoj tim, a ove uvrede ćete vi da apostrofirate, ja ne bih da se upuštam u to. To je nešto što je tradicionalno, imaju pravo. Dobro je, apelovaću na navijače Partizana da kod nas bude fer i sportska atmosfera, da nikoga ne vređaju. Po tome su uvek bili poznati i uvek ću apelovati na njih za to - zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading