MAJA MARINKOVIĆ DOVELA STANISLAVA DO LUDILA, HITNO PREKINUTA ŽURKA: Krofaku pala roletna, zbog ovoga je i Taki morao da reaguje!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je odlučila da isprovocira Stanislava Krofaka, ne može da preboli Venesine reči.

MAJA MARINKOVIĆ DOVELA STANISLAVA DO LUDILA, HITNO PREKINUTA ŽURKA: Krofaku pala roletna, zbog ovoga je i Taki morao da reaguje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veza Maje Marinković Stanislava Krofaka na klimavim je nogama, a nedavno su imali najbrutalniji sukob do sada. Kako je Stanislav izjavio da bi "nokautirao" Maju, samo da je muško, njen otac Taki Marinković momentalno je reagovao, pa najavio opomenu za Krofaka.

Naime, Majin rođendan se bliži, a Taki je spremio pismo, kojim će Maji staviti do znanja kako stvari stoji i kako bi trebalo da se ponaša prema Krofaku sada, nakon što je pokazao pravo lice. 

Iako je Maja odlučila da sačeka svoj rođendan i poruku oca, te je spustila loptu sa Krofakom, čini se da joj to ne polazi za rukom, pa je iskoristila prilikom tokom sinoćne žurke, ne bi li ga isprovocirala zbog pisma ćerke Vanese:

 

- Nisi autoritet, džaba. Da jesi, ne bi ti stizala onakva pisma kakva ti stižu - rekla je Maja.

Podsetimo, Vanesa je ocu skrenula pažnju na ponašanje i se*sualne odnose sa Majom, nakon čega je on odlučio da se potpuno povuče i ukine vrele akcije, što je Maji veoma zasmetalo. Od tog momenta njihova veza ide u pogrešnom pravcu, a sukobi su sve češći, što je evidentno.

- Oni su tek mesec dana zajedno u tom zatvorenom prostoru, a ne ide u dobrom pravcu. Boža me je preduhitrio, hteo sam za njegov rođendan da pošaljem Maji poruku na torti, ali dobro... Biće prilike. Hteo sam da joj dam smernice, u kom pravcu da ide, da joj kažem:"Kraljice, glavu gore, tebi treba kralj pored tebe! Kraljica si i zdravo, tako se i ponašaj tamo! Ko može da utiče na tebe?! Znaš ko si tamo, tata-mata, nemoj da te iko baca u bedak". Za sedam-osam dana joj je rođendan, pa će da dobije opširno pismo - najavio je Marinković za Pink.rs, koji je prokomentarisao Krofakovu opasku da bi Maju, da je muško, "nokautirao".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading