STANISLAVU STIŽE OPOMENA ZBOG PRETNJE DA ĆE IZUDARATI MAJU: U Elitu se unosi KLJUČNO pismo, rijaliti se menja iz korena!

Autor:

Zadruga

14.05.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak je pokazao svoje pravo lice, Majin otac morao da reaguje.

STANISLAVU STIŽE OPOMENA ZBOG PRETNJE DA ĆE IZUDARATI MAJU: U Elitu se unosi KLJUČNO pismo, rijaliti se menja iz korena!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak

Veza Maje Marinković i Stanislava Krofaka na klimavim je nogama, a sinoć su imali najbrutalniji sukob do sada. Kako je Stanislav izjavio da bi "nokautirao" Maju, samo da je muško, njen otac Taki Marinković momentalno je reagovao, pa najavio opomenu za Krofaka.

Naime, Majin rođendan se bliži, a Taki je spremio pismo, kojim će Maji staviti do znanja kako stvari stoji i kako bi trebalo da se ponaša prema Krofaku sada, nakon što je pokazao pravo lice:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Taki Marinković, Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Oni su tek mesec dana zajedno u tom zatvorenom prostoru, a ne ide u dobrom pravcu. Boža me je preduhitrio, hteo sam za njegov rođendan da pošaljem Maji poruku na torti, ali dobro... Biće prilike. Hteo sam da joj dam smernice, u kom pravcu da ide, da joj kažem:"Kraljice, glavu gore, tebi treba kralj pored tebe! Kraljica si i zdravo, tako se i ponašaj tamo! Ko može da utiče na tebe?! Znaš ko si tamo, tata-mata, nemoj da te iko baca u bedak". Za sedam-osam dana joj je rođendan, pa će da dobije opširno pismo - najavio je Marinković, koji je prokomentarisao Krofakovu opasku da bi Maju, da je muško, "nokautirao".

- To govori o njemu, šta ja da kažem? Predstavlja se u sasvim drugom svetlu, kao sportista, a sportisti ne bi smeli da se tako ponašaju. Profesionalni bokseri imaju lincencu, ne smeju nikoga da udare na ulici... Polako, još ćemo videti, ovo govori o njemu. Njega niko ne zna od ranije, on se tu odjednom stvorio - otkrio je Taki za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dragan Niš

14.05.2024 11:35

Pa nije Stanislav ni hteo niti pokušao niti pretio Maji da će je udariti.On je rekao da je muško i sa takvim uvredama mu se obratio da bi ga patosirao !!Majče neka skrati jezik ili neka ga ostavi nije on očigledno ni Jaško ni ona maca Car koji samo galame!!

Istina

14.05.2024 14:07

@Dragan Niš - Istina, nije Krofak ni pretio Maji. Maju su osim pisma poljuljali razgovori i tvrdnje zla od čoveka (Ivana Marunkovića ) koji prisluškuje razgovore Msje i Stanislava te vešto korusti to šta je čuo da bi Maji uneo nemir i nepoverenje. Marinković mrzi Maju i prošle godine je izrekao mnogo ružnih reči svoje mišljenje o Maji. Nikad niko nije izvređao Maju kao Ivan Marinković. Nije mi jasno zašto mu je Maja to zaboravila i oprostila te dozvolila Marinkoviću pristup i uvažava njegovo mišljenje. Svi ostali koji ne vole Maju koriste reči koje Marinković iznese o vezi Maje i Stanislava. Stanislav nije seljačina da se nadvikuje i svađa a sutra grli sa istim. On kaže u tri reči da nije tako i drži se svog stava u svakoj situaciji a to jesu karakter, stav i maniri. Ostale to nervira, znaju da oni nisu tog kalibra kao Stanislav pa moraju drekom i vikom, lažima i lažnim prijateljstvima, rovcima i provokacijama , moraju na taj način privuku pažnju i budu kao bitni i "u temi" Maja je labilna i lako ju je uzdrmati i uneti sumnje jer, Maja ovakvog dečka nikad nije ni imala a niti mogućnost da se u skladnom odnosu možda i razviju neke dublje emocije. Za Maju je seksualni odnos partnera pokazatej ljubavi, odanosti i jačine ljubavi i to je njena najveća greška. Ljubav kao ljubav, emociju, privrženost i odanost Maja do sada nije ni upoznala a nadam se da hoće . Taki igra rijaliti napolju kao i svake godine a vodi se najviše naslovima sa portala. Često trči pred rudu, brani neobranjivo, napada neizgovoreno i neviđeno. Ali, to je rijaliti koji ima svoju cenu i treba je platiti ili unovčiti. Majo, beži od bračnog para Marinković koji su ti zatrovali mirne dane u Eliti i otrovali te sumnjama, oninte ne vole. Đedović je igrač za kojeg se zna za koga igra, on je plaćen da pravi zavrzlame i unosi dileme ali, i Đedović je ispuhao ove sezone. Ostala samo " mešina", propali mu projekti sa Aneli, Ša a Aniti i Anđelu nesme ništa jer čuva svoju guzu i plaši se Matorinih čuvanja tuđih tajni. Istu muku muči i Ša, ni on nezna šta Anita sve zna o njemu.