IZNENAĐENJE, ILI NE? Kladionice su rekle svoje - evo ko je favorit duela u Stokholmu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.06.2024

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li "orlovi" poleteteni iz Švedske ka vrhu evropskog fudbala?

IZNENAĐENJE, ILI NE? Kladionice su rekle svoje - evo ko je favorit duela u Stokholmu!

Foto: www.profimedia.rs

Srbija je u prvoj pripremnoj utakmici uoči starta Evropskog prvenstva, poražena u Beču od Austrije rezultatom 2:1, a danas će se u Stokholmu sastati sa reprezentacijom Švedske koja neće biti deo evropske fudbalske smotre.

Pored činjenice da će ovo biti poslednja prilika za uigravanje "orlova", posebnu pažnju privlači činjenica da će se nakon ovog meča od aktivnog igranja fudbala oprostiti čuveni Zlatan Ibrahimović.

Kao što je i očekivano, kladionice su već objavile kvote za ovaj meč. Prema AdmiralBet kladionici domaća selekcija Švedske jeste favorit u predstojećem duelu, a "kec u Stokholmu" se vrednuje kvotom 2.36. Sa druge strane, kvota na trijumf pulena selektora Dragan Stojkovića, iznosi 3.16, dok je najnerealniji ishod ovog meča remi, s obzirom da kvota iznosi 3.56.

Foto: AdmiralBet

Srbija nije favorit u Stokholmu!?

 

Za ljubitelje fudbala širom sveta, susret između Švedske i Srbije imaće poseban značaj zbog oproštaja jednog od najvećih fudbalera svih vremena - Zlatana Ibrahimovića. Njegova fudbalska karijera obilovala je neverovatnim uspesima, a ovaj meč predstavljaće emotivan trenutak za sve pristalice fudbala.

Da podsetimo, duel između Švedske i Srbije zakazan je za 18 časova, a ljubitelji fudbala imaće priliku da direktan prenos gledaju na kanalima RTS 1, kao i na Arenisport Premium 1.

Kada je reč o predstojećem Evropkom prvenstvu koje se igra u Nemačkoj u periodu od 14. juna do 14. jula, Srbija će svoje prvo iskušenje imati 16. juna kada će u Gelzenkirhenu odmeriti snagu sa reprezentacijom Engleske, a zatim slede i dueli protiv Slovenije 20. juna i Danske pet dana kasnije, a oba nevedena meča biće odigrana na "Alijans Areni" u Minhenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading