MAJA SE HITNO OBRATILA TAKIJU: Nakon haosa sa Stanislavom ima samo JEDNU ŽELJU!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslala važnu poruku iz Elite!

MAJA SE HITNO OBRATILA TAKIJU: Nakon haosa sa Stanislavom ima samo JEDNU ŽELJU!

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak danas su bili gosti u radio-emisiji "Amnezija", gde su govorili o svom odnosu, kao i turbulencijama koje su imali prethodnih dana, a za koje kažu da su prevazišli i da su ponovo srećni u ljubavi. 

- Majo, šta je bio problem, šta se desilo? - upizala je Milena.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

- Otkako je stigla čestitka on je bio pode tenzijom, ta nervoza je prešla na mene, ja sam njemu svašta rekla i izvinjavam vam mu se za neke reči koje ssam rekla. Ne postoji odnos koji je savršen, nije to ništa strašno, preko čega čovek ne može da pređe.Bilo je raspravica, tenzija, na kraju krajeva svaki par se svađa - rekla je Maja.

- Kada je vama mesečnica? - upitala je Milena.

- Drugog juna nam je dva meseca, ali želela bih da kažem nešto. On je neko ko je jako dobar prema meni i ko me poštuje i ceni. Ja sam neko ko je po prirodi nervozan, eto htela sam mojoj porodici to da kažem. Verujem da će večeras biti pitanja, ali ja sam kriva što se tako sve desilo - rekla je Maja.

- Gde spavate? - upitala je Milena.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

- U sobi smo - rekao je Stanislav.

- Kako komentarišete svađe u Beloj kući? - upitao je Janjuš.

- Ja sam imao sa Urošem svađu, ja takvu osobu nisam upoznao u životu. On je jedna osoba za stolom, druga van stolom. On nije nikakva žrtva - rekao je Stanislav.

- Je l' ste planirali neko letovanje? Gde ćete živeti? - upizao je Janjuš.

- Videćemo kako bude narednih mesec ipo dana. Ovih dana smo imali mao tenzije. Najveći problem je bio moj intiman odnos , ja sam to shvatio i moja ćerka je to doživela na neki način. Neću ulaziti u to ko je za Maju ko nije, ali ljdui mi kažu imao si stav, sad ga nemaš. Ja imam jer ja odlučujem s kim ću j biti, ali ako sam stavio svoju ćerku u neki nezgodan položaj, naravno da ću promeniti - rekao je Stanislav.

- Stanislave, da li pomisliš da vi kad imate odnos, vaši pomisle da se bijete ispod pokrivača? - upitao je Janjuš.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav KrofakMAJA 

- Ne, nije to tako. Neće toga više biti i to je to - rekao je Stanislav.

- Ja moram da kažem za Takija. Ja sam sigurna da se njemu nije svidelo što sam ja išla po kući sedam dana tužna i iztgovorila šta sam izgovorila. Volela bih da me podrži jer sam stvarno srećna. Taki je neko ko je nas podržao, ali moj izbor je moj izbor. Može da mi sugeriše na neke greške, ali ja smatram da ništa loše nisam Stanislavu uradila. Ja razumem njega, ja sam njegova jedinica - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading