OGLASILA SE ĆERKA POKOJNOG DŽEJA! Na dan rođendana čuvenog boema uputila ocu reči koje kidaju dušu! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.05.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hvala ti što brineš o nama i čuvaš nas i odozgo! Veliki si - stoji u Marijinoj objavi na Instagramu.

OGLASILA SE ĆERKA POKOJNOG DŽEJA! Na dan rođendana čuvenog boema uputila ocu reči koje kidaju dušu! (FOTO)

Foto: Telegraf/NebojšaMandić, youtube.com/AmiG Show

Ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski oglasila se na dan rođendana čuvenog boema, a sve kako bi mu čestitala 60. rođendan, koji bi napunio da je među živima na ovaj dan. Ona se prisetila oca, pa je ispod fotografije na kojoj su zajedno napisala koliko joj nedostaje. 

 

 

- Tajko moj nadam se da slaviš 60. rodjendan na nekom boljem mestu.Mnogo nam nedostaješ! Hvala ti što brineš o nama i čuvaš nas i odozgo! Veliki si - stoji u Marijinoj objavi na Instagramu. 

Podsetimo, Marija se u maju prošle godine udala za svog izabranika Stefana Davidovića. rađansko venčanje je obavljeno kraj bazena kod svečane sale gde se održalo veselje. Marija je odlučila da zadrži očevo prezime, a muževljevo doda na svoje. Marija je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila atmosferu sa svadbe. 

Foto: AtaImages

Marija Ramadanovski

 

Kao što su obećali, prvi ples mladenci su imali uz Džejov hit "Sunce ljubavi". Mlada, koja se i sama bavi pevanjem, latila se mikrofona i goste oduševila izvedbom pesme "Zlatiborske zore". Marijin zet Adil Maksutović otpevao je mladencima pesmu "Što to bješe ljubav".

Foto: ATA Images

Džej Ramadanovski

 

Inače, Marija svaku priliku koristi da u medijima kaže koliko je volela svog oca. Jednom je tako objašnjavala da nije želeo da sluša savete lekara, vezano za svoje zdravlje.

- Tata jeste voleo da popije, ali nismo imali srca da mu branimo. Lekari su pričali da je potrebno da povede računa o svom zdravlju, ali to nije radio. Počne, pa stane, tako da  eto, šta da vam kažem - objasnila je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading