KAO DA SU IH PROKLELI! Deda mu izvršio samoubistvo, otac nastradao na kvadu, a on je poginuo u saobraćajki - komšije jecaju za Milošem iz Mladenovca

Autor:

Hronika

29.05.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Nikolić, koji je izgubio život u ovoj strašnoj nesreći, vraćao se sa beogradskog aerodroma nakon što je ispratio tetku koja je bila u poseti njegovoj porodici.

KAO DA SU IH PROKLELI! Deda mu izvršio samoubistvo, otac nastradao na kvadu, a on je poginuo u saobraćajki - komšije jecaju za Milošem iz Mladenovca

Foto: TV PRVA / SCREENSHOT, Republika

Jutros rano, na putu kod naplatne rampe Mali Požarevac kod Mladenovca, dogodila se tragična saobraćajna nesreća. Džip "volvo" kojim je upravljao Miloš Nikolić direktno se sudario sa autobusom, prouzrokujući smrt vozača i povrede preko 30 putnika. Nesreću je, prema dosadašnjoj istragi, prouzrokovao umor vozača koji je najverovatnije zaspao za volanom.

Porodična tragedija

Miloš Nikolić, koji je izgubio život u ovoj strašnoj nesreći, vraćao se sa beogradskog aerodroma nakon što je ispratio tetku koja je bila u poseti njegovoj porodici. Ovaj putovanje nije bio običan, jer je bio povod za šestomesečni pomen Miloševom ocu, koji je preminuo nakon teške bolesti.

Porodica Nikolić već je preživela teške trenutke, jer je pre nekoliko godina Milošev deda izvršio samoubistvo, a pre pola godine preminuo je i Milošev otac.

- Poginuli Miloš Nikolić se u trenutku udesa vraćao sa aerodroma u Beogradu gde je išao da odveze tetku koja je nekoliko dana bila u poseti kod njih. Povod za dolazak rođake bio je šestomesečni pomen Miloševom ocu koji je nakon bolesti preminuo - kaže rođaka porodice Nikolić i dodaje:

- Čuli smo da je Miloš zaspao za volanom kada se vraćao iz Beograda. Krivudao je putem, pre nego što se sudario sa autobusom i tako je došlo do nesreće.

Komšije nastradalog kažu da ovo, nažalost, nije jedina nesreća koja je zadesila porodicu.

- Milošev tata je bio bolestan i pre pola godine je preminuo, a pet godina ranije Milošev deda je izvršio samoubistvo. Miloševom ocu je smrt svog oca teško pala i od tad je postao bolešljiv - kaže komšija i dodaje da ne mogu da veruju da je porodicu zadesila sad i ova nesreća. Kako je potom objasnila neutešna rođaka poginulog, on je bio jedan divan porodični čovek.

- Cela porodica je vredna, poštena i nikada nije bio nikakav problem sa njima, kako u mestu, tako ni u okolini. Miloš i njegov mlađi brat su vredni momci koji su osnovali svoje porodice žive u slozi. Ovo što im se dogodilo, potpuno ih je slomilo.

Sećanje na poginulog

Porodica, komšije i rođaci opisuju Miloša kao divnog porodičnog čoveka, vrednog i poštenog. On je ostavio iza sebe suprugu i dvoje maloletne dece, a njegova smrt ih je sve duboko potresla. Pored porodičnih obaveza, Miloš se bavio poljoprivredom i imao je veliko imanje na kojem je uzgajao stoku.

Istraga i posledice nesreće

Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu je obavilo uviđaj nakon ove tragične nesreće i utvrdilo da nema krivične odgovornosti za nesreću, s obzirom na to da je uzrok bio umor vozača. Ova nesreća je još jednom podsetila na važnost odmora i pažnje prilikom vožnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading