ANELI I LEJDI DI U NIKAD GOREM SUKOBU! Prštale uvrede na sve strane, NA KRAJU SE POMINJAO I SUD! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.05.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uporedo, nakon drame koja je izbila između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša zbog toga što je za crnim stolom progovorio o njihovim intimnim odnosima neki od cimera pokušavaju da im pomognu da reše probleme.

ANELI I LEJDI DI U NIKAD GOREM SUKOBU! Prštale uvrede na sve strane, NA KRAJU SE POMINJAO I SUD! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Aneli Ahmić i njena cimerka Lejdi Di žestoko su se posvađale u spavaćoj sobi. Lejdi Di je najviše isprovociralo to što je Ahmićka pecnula rečima "Ti nikada nećeš moći da budeš Coka", tako da je nastao pravi haos.

Ne dam ni na sebe, ni na dete, ni na majku, ni na oca. J*biga, izdržite - rekla je Lejdi.

- Ne možeš biti Coka, jer si ružna kao ponoć. Volela bi da budeš - rekla je Ahmićeva.

- Ti si priznala da si bila zaljubljena u oženjenog čoveka - kazala je Dragana.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić

 

- M*rš dr*cko, samo dr*cka može da vrcka sa oženjenim. Ideš kući, jer si lažna!

- Šta je s tobom? Plašim te se, imaš čudan pogled - pitala je Lejdi.

- Skloni se odavde, kravo. M*rš, droljetino. Puši mi k*rac, razlupaću je - rekla je Aneli.

- Videćemo se na sudu zbog svega ovoga što si ovde izgovorila. Bolje je da me se kloniš od danas. Sledeći put se nećeš dobro provesti - rekla je Lejdi.

Foto: RTV PINK printscreen

Lejdi Di

 

Inače, nakon drame koja je izbila između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša zbog toga što je za crnim stolom progovorio o njihovim intimnim odnosima neki od cimera pokušavaju da im pomognu da reše probleme. 

Međutim, ima i onih koji ih usput peckaju i provociraju, a jedna od takvih je i Miljana Kulić, koja uglavnom u njihovim raspravama drži reperovu stranu, pa je i sada okrivila Mionu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Naime, Kulićeva sumnja da Miona Jovanović i dalje voli svog bivšeg dečka Stanislava Krofaka, pa je zahtevala od Jovanovićeve da se zakune u brata i kaže šta je istina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Gospoda

29.05.2024 12:06

Reče jednom Mića za Aneli da je ona iz gospodske kuće i nije kao ovi ostali elitari. Uverili smo se u to kroz mnoštvo njenih izlaganja i svađa, gospodsko ponašanje i izražavanje, zar ne? Ku.vo, dro,o, puši k..ac, kravo mrš..., samo je nekolicina reči iz otmenog izražavn ja Aneli, žene koja je glumila smetenost i tražila požmoć da se izrazina početku rijalitija. 0Neznam gde je Aneli naučila ovo lepo izražavanje ali, u otmenim i gospodskim kućama nije sigurno. Dubrovčani se ovako ne izražavaju, oni imaju svoj govor, svoje psovke. Ni u školi "nikojoj"" nema predmeta za ovakvu osebujnu govoranciju , ovo više mi naginje na Mićinu školu "lepog govora" .