MAJA I ANELI SE UMALO POČUPALE! ZA DLAKU IZBEGNUT KARAMBOL! Evo kako je Marinkovićka provocirala! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića se umešao i sprečio haos!

MAJA I ANELI SE UMALO POČUPALE! ZA DLAKU IZBEGNUT KARAMBOL! Evo kako je Marinkovićka provocirala! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnice Elite Maja Marinković i njena cimerka Aneli Ahmić provocirale su se nedaleko od pušione, a sve zato što je Ahmićka dobacivala! Naime, Aneli je Maji rekla da su već krenuli problemi u raju, aludirajući na to da se non stop svađa sa Stanislavom Krofakom, za kog je pričala da će joj biti najbolji momak.

- Vidim da se već ne snalazite ovde! Rekla sam ja da ti ne možeš mirna Majo. Možeš da se ljutiš do prekosutra, ja sam uvek u pravu i vrlo dobro znam šta sam pričala pre par meseci. Sad je sve mnogo jasnije - rekla je Aneli, a Maja se nadovezala: 

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić

 

- Slušaj me dobro ti! Nemoj da se praviš pametna mnogo, ti si dolijala i dobila svoje... Idi tamo moli Janjuša da se pomiri sa tobom, nemoj da guraš nos tamo gde mu nije mesto. Bolja si i pametnija kad ćutiš!

Tada se isprečio Mića između njih dve kako bi se uverio da neće doći do fizičkog obračuna, a sve jer je Maja pokušala da se unese Aneli u lice. 

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Podsećamo, Stanislav Krofak Pantera je tokom sinoćnih nominacija otkrio da mu se Aneli Ahmić obratila, odnosno, da mu se javila u prolazu i da joj je on uzvratio, što je razbesnelo njegovu devojku, Maju Marinković, koja je u svađi sa Ahmićevom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Čim je Krofak završio svoju nominaciju, vratio se na svoje mesto, a Maja mu je momentalno skočila u krilo i krenula da drži predavanje, dok joj se on samo smejao u lice:

- Kome ti govoriš ćao? Nekome ko meni govori najstrašnije stvari... Nemoj da mi se keziš. Folirantu smrdljivi, zašto me lažeš? Sada ću sve da ustanem i kažem, videćeš, napraviću ti haos od života - besnela je Maja Marinković.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading