ZBOG OVOGA PEVAČA ZOVU "MIĆA BRIS": Iznete skandalozne optužbe na račun najstarijeg učesnika "Elite"!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš otkrio kako je Lepi Mića dobio šokantni nadimak!

ZBOG OVOGA PEVAČA ZOVU "MIĆA BRIS": Iznete skandalozne optužbe na račun najstarijeg učesnika "Elite"!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića

Sinoć se u "Eliti" odigralo još jedno izdanje emisije "Nominacije", a takmičari su birali između ovonedeljnih potrčaka - Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Tokom nominacija došlo je do sukoba kad je svoj sud izneo Lepi Mića, kom je bivši košarkaš žestoko uzvratio.

- Ovo je ozbiljan cirkus. Čovek je rekao sve najgore o njoj i onda kaže oprostite mi. Ovo je za mene budalaština, kad je to rekao dobio je aplauz od teletabisa. Posle najgorih rečenica, oni se izj*bu. On j*be, voli i ženi ono što je najgore za njega. Ljuti se što ona neće da zatrudni, pa pije tabletu posle. Sve zbog toga, što je ljubomoran. On je mala emotivna p*ca. Ona to trpi, ne znam zašto - kazao je Mića.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića ocrnio Aneli i Janjuša

- Argumenti su ti vrhunski - ubacio se Samir.

- Popuši ti k*rac vrhnuski - rekao je Mića, pa dodao:

- Ona blamira sebe i porodicu. On nema šta joj nije rekao. Ona nema ni gram bez mozga, dovela njega do ludila, zamisli. Bitno je da je on j*bo, pa posle k*rvo, dr*ljo. Prvo se j*bete u mozak, pa onda fizički. Sram vas bilo, vi ste blam rijalitija. Ti koristiš njenu slabost. Šapućeš joj u krevetu sve najgore o ženi, a javno pričaš sve najbolje o njoj. Aneli razlupana i tupava. Valjda će jednom shvatiti zašto je došla ovde. Ako si došla da se zaljubiš, onda si ti konj. Nije me slušala, ali opravdavam je. Verujem da se zaljubila, ali nek joj ovo bude životna škola za sva vremena.

- Zovu ga Mića Bris, jer uvek zbriše kad treba da se plati račun - dodao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš uzvratio Mići

- Da vidimo kome ti plaćaš. Ti si lažni košarkaš i folirant. Spavaš kod bivše žene. Ja sam za tebe domaćin, indijanac jedan. Šaljem njega, ostaviću Aneli - kazao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading