STANISLAV ONESPOSOBIO MAJU MARINKOVIĆ: Procurio zastrašujući snimak, Krofak do detalja opisao INCIDENT!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak je šokirao javnost ovim postupkom.

STANISLAV ONESPOSOBIO MAJU MARINKOVIĆ: Procurio zastrašujući snimak, Krofak do detalja opisao INCIDENT!

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

Nedavno je isplivao snimak brutalne vrele akcije Maje Marinković i Stanislava Krofaka Pantere, koji je šokirao region, posebno zbog toga što je on obećao svojoj ćerki da više neće imati odnose sa devojkom pred kamerama. Stanislav  u emisiji "Pitanja novinara" odgovarao na razna pitanja, a potom je slagao sve kad je rekao da nije imao odnose sa Majom.

Sinoć je došlo do najozbiljnijeg okršaja Maje i Stanislava, nakon čega je moralo da reaguje obezbeđenje. Ona mu je zamerila komunikaciju sa Aneli Ahmić, a on je veoma burno reagovao na njene zamerke, pa je fizički nasrnuo na Marinkovićevu, a ona mu je uzvratila još žustrije.

Maja je ispričala kako je Stanislav nasrnuo na nju, što je on porekao, ali je potom objasnio ukućanima da ju je samo "onesposobio", kada je ona krenula na njega:

 

- Ona je krenula na mene i ja sam je ovako uzeo... Samo da je onesposobim... Ona priča da sam je udario - objašnjavao je Stanislav.

Maja i Stanislav su se razdvojili, pa je on noć proveo u pabu, zajedno sa Lepim Mićom, koji je pokušavao da spusti loptu i objasnio im da se bespotrebno svađaju. Podsetimo, Marinkovićevoj je zasmetao njegov kontakt sa Aneli Ahmić, pa mu je to momentalno zamerila, ali je sve otišlo predaleko. Obezbeđenje ih je pratilo u stopu, s obzirom da je sukob započet u dvorištu, a završio se u pabu. 

- 'Ajde, p*čkice, ološu. Slino jedna nosata, iskompleksirana. Dođi, g*vance malo. Sad će sve u jezero, sad ćeš videti - rekla je Maja.

- Nemojte da dirate stvari, nećete time ništa rešiti - rekao je Đedović.

- Boli me k*rac, ti mene da ponižavaš. Šta je mutavi? Je l' si me ponizio večeras? Imali smo s*ks dva puta, terao me je da isključujem kamere. Ko te j*be, g*vno. Nema tebi spavanja - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading