POMAHNITALA MAJA DIVLJALA PO BELOJ KUĆI, PA BUDILA CIMERE: Stanislav pokušao da spreči totalnu KATASTROFU!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak je otkrio da nije uspeo da iskontroliše Majinu dramu, ne želi da toleriše ovakve svađe.

POMAHNITALA MAJA DIVLJALA PO BELOJ KUĆI, PA BUDILA CIMERE: Stanislav pokušao da spreči totalnu KATASTROFU!

Foto: Instagram.com

Juče je isplivao snimak brutalne vrele akcije Maje Marinković i Stanislava Krofaka Pantere, koji je šokirao region, posebno zbog toga što je on obećao svojoj ćerki da više neće imati odnose sa devojkom pred kamerama. Stanislav je sinoć u emisiji "Pitanja novinara" odgovarao na razna pitanja, a potom je slagao sve kad je rekao da nije imao odnose sa Majom.

Osim toga, Stanislav se osvrnuo na burne svađe sa Majom, koje su sve učestalije i žustrije, a nedavno je došlo do žestokog okršaja pred ukućanima, koji su pokušavali da odspavaju. Kako je Krofak sam objasnio, on je pokušao da smiri pomahnitalu Maju, koja je divljala po kući, ali mu to nije pošlo za rukom.

 

- Maja je jako kvarna, ja njoj šta god da kažem, to ne ostane među nama, nego uvek to iznese. Kažem joj da mi smetaju neke stvari koje priča, ona namerno ide i potencira to. Ja ne znam kako sam to rekao, ali to nije moja reč. Od kada sam dobio pismo bio sam malo opterećen i ona me stalno ispituje neke stvari. Tu su se samo nadovezivale stvari, više ne pričam okolo uopšte. Ja odem sa Mićom i pričam, i meni se zbog jedne rečenice uhvati i dave me svi - rekao je Stanislav.

- Stanislave, očito je da ti i Maja nemate poverenja, da li ćeš ti uložiti trud i napor da ispravite stvari? - upitao je Darko.

- Pa,  ja sam njoj rekao već 15 puta da meni neke stvari smetaju. Rekao sam da ne želim scene, ona se drala tu i probudila ljude, ne mogu podneti da neko povisi ton - rekao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Inoslav

26.05.2024 10:06

Stanslae, ta žena nije za tebe. Pod hitno da joj daš šut kartu. Ti si gostoin, prmer mlad čovek i što dalje od ovespodobe. Nemaš potrebe se blamiraš.Ivš dnu čerkicu oja te čeka kuća, a devojke ti nisu nikad manjkale Ovo zlo ti ne treba.Srećno u novim vezama. Ona te ne zaslužuje.