OBEZBEĐENJE RAZDVAJALO MAJU I STANISLAVA, TOTALNI KOLAPS U ELITI: Pomahnitali Krofak nasrnuo na nju, letelo perje na sve strane!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Stanislav su bili na ivici fizičkog okršaja.

OBEZBEĐENJE RAZDVAJALO MAJU I STANISLAVA, TOTALNI KOLAPS U ELITI: Pomahnitali Krofak nasrnuo na nju, letelo perje na sve strane!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Nedavno je isplivao snimak brutalne vrele akcije Maje Marinković i Stanislava Krofaka Pantere, koji je šokirao region, posebno zbog toga što je on obećao svojoj ćerki da više neće imati odnose sa devojkom pred kamerama. Stanislav  u emisiji "Pitanja novinara" odgovarao na razna pitanja, a potom je slagao sve kad je rekao da nije imao odnose sa Majom.

Sinoć je došlo do najozbiljnijeg okršaja Maje i Stanislava, nakon čega je moralo da reaguje obezbeđenje. Ona mu je zamerila komunikaciju sa Aneli Ahmić, a on je veoma burno reagovao na njene zamerke, pa je fizički nasrnuo na Marinkovićevu, a ona mu je uzvratila još žustrije:

 

- 'Ajde, p*čkice, ološu. Slino jedna nosata, iskompleksirana. Dođi, g*vance malo. Sad će sve u jezero, sad ćeš videti - rekla je Maja.

- Nemojte da dirate stvari, nećete time ništa rešiti - rekao je Đedović.

- Boli me k*rac, ti mene da ponižavaš. Šta je mutavi? Je l' si me ponizio večeras? Imali smo s*ks dva puta, terao me je da isključujem kamere. Ko te j*be, g*vno. Nema tebi spavanja - rekla je Maja.

- Videćemo, da ti j*bem ja mamu. Da ti lupim 43 šamara, da te vratim u to selo. J*bem li ti ja mater klošarsku. Sad će da vidi rijaliti - rekla je Maja.

- Da sam hteo da te uradim, ne bi te bilo - rekao je Krofak.

- G*vno jedno lažljivo. Voza me sve vreme. Rekao je da ga ona ne zanima. Pravi mene budalom, a imamo s*ksualne odnose svaki put - rekla je Marinkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Očekivano

26.05.2024 10:49

Očekivano je sve ovo. Majinu ljubomoru i nestabilnost su svaki dan "hranili" svojim komentarima i savetima Đrdivić i Marinkovići a ostali provokacijama. Iz spolja su unošene neke istine, poluistine i laži a Majina sujeta to ne može podneti. Uništili su polako i svesno njeno samopouzdanje i doveli do pucanja i agresije po kojoj je poznnata. Osim elitara koji su iz razloga ljubomore i zavisti (Miljana ), zbog urođene pakosti (Marinkovići ) , zbog mržnje i zlobe Mića ) , zbog "dobro je za program" (Đedović ). svi oni su svesno "trovali" Majinu ljubomoru i posesivnost te čekali haos. Taki je pridodao svojom čestitkom i intervjuima i eto mu sad pa neka gleda. Auto i stan su bili i prošle sezone na listi hvalisanja i nidu pomogli da mu dete bude stabilno, sigurno u sebe a ne da joj poverenici budu Đedović i Ivan koji su je izdali i blatili uvek. Maja nezna ni imati normalnog dečka i vezu, nikad to nije ni imala. Imals je haotične odnose sa pijancima i kockarima koji su je vređali i iskorištavali (Janjuš i Car ), imala je zauzetog muškarca da bi pravila Cara ljubomornim a Anđelu ponizila (Zvezdan), prijateljivi Aleksandri je preotels muža da bi i njoj pokazala da je bolja i poželjnija od nje (Peca ). Šta sve to govori ? Govori nsm da je Maja nesigurna, nema samopouzdanjs, nestabilna a njeno neprekidno ponsvljanje "naj sam, naj sam" upravo je pokazatelj toga. Niti jedan tu.an gest prema Maji, niti jedna ružna reč upućena Maji od Stanislava a ona pravi haos zbog pozdrava u prolazu. Draga je Maja, zanimljiva ali nije dorasla muškarcu čiji svet se ne vrti oko rijalitija i egzistencija mu ne zavisi od honorara, on je čovek posvećen poslu i sportu dugi niz godina. Lepo izgleda.. ima novac a devojke se uvek lepe uz takve momke. Na kraju, gubitnik je samo Maja jer, Stanislav će se vratiti u svoj grad, baviti se poslom i sportom, uživati sa svojom kćerkoma Maja će i iduće sezone ponovo ući u rijaliti u potrazi za novom ljubavi.. Taki će mahati ključevima auta i stanova i , opet će biti isto. Oni to vole i tako žive, opet će biti "posao je rijsliti", oni su popularni . Šteta, Maja se nije promenila.