STANISLAV SE IŽIVLJAVAO NAD MAJOM BEZ POKRIVAČA: Krofak i Marinkovićeva totalno goli, Vanesa nikako ne sme da vidi ovu scenu!

Autor:

Zadruga

24.05.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Stanislav Krofak su otišli i korak dalje, pa imali vrelu akciju bez pokrivača.

STANISLAV SE IŽIVLJAVAO NAD MAJOM BEZ POKRIVAČA: Krofak i Marinkovićeva totalno goli, Vanesa nikako ne sme da vidi ovu scenu!

Foto: instagram.com/printscreen

Maja i Stanislav

Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera ponovo su imali vrelu akciju u toaletu, ubeđeni da se ovaj ugao ne snima i da za njihov intimni odnos niko neće saznati, s obzirom da je Krofak obećao ćerki Vanesi da neće sebi dozvoljavati odnose pred kamerama, jer mu je iste zamerila prilikom obraćanja u pismu.

Skandalozan snimak brutalne vrele akcije kruži internetom, a kako su oboje bili potpuno goli, morala je ići i cenzura. Maja i Stanislav su izmenjali sve poze, pa zadovoljni napustili prostoriju.

Podsećamo, Maja misli da se Stanislav ohladio nakon pisma koje je ćerka poslala, iako svojim delima pokazuje da obaćanje nije održao. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Više se ovde odnosi na odnos nakon čestitke tako da sam tad bila razočarana ali smo se posle smirili. Mene je Jovana posavetovala i rekla da sam se malo povukla u sebe. Ja sam se stvarno osećala loše tada i poniženo, ali tu sam se žalila kako smo dosta zahladnili naš odnos. Ta njegova energija je prešla na mene, ali hvala Bogu da je za sada dobro, njega je iznerviralo što sam ja pričala, ali on mora da razume moj temperament, ja to da nisam podelila sa jovanom ja bih pukla - rekla je Maja.

Oglasila se i Vanesa Krofak, ćerka Stanislava Krofaka Pantere, koja ih je upozorila na odnose koji se snimaju.

- Majo, srećan ti rođendan, sve najbolje! Tata, pismo si shvatio na pravi način. Izdrži do kraja sa osmehom, bez stresa, došao si se odmoriti. Volim te i ne zaboravi da se sve snima (i pod u WC-u u 6 ujutru). Još malo je ostalo do kraja, pa idemo na more i na naše vožnje, volim te, izdrži i glavu gore, sve gori - napisala je Vanesa, prenosi "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Van Halen

25.05.2024 06:56

Konacno se nasao nad popom pop! Tolike operacije, garderoba a sve samo radi zadovoljenja primalnih insinkata.Ovaj je pravi za ovu punu sebe bez pokrica.