MAJA MARINKOVIĆ DOZIVALA CARA TOKOM SVAĐE SA STANISLAVOM: Filip će biti besan kao ris, bivša ga neće ostaviti na miru ni posle Elite!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je poručila Stanislavu da nikada neće biti kao Filip Car.

MAJA MARINKOVIĆ DOZIVALA CARA TOKOM SVAĐE SA STANISLAVOM: Filip će biti besan kao ris, bivša ga neće ostaviti na miru ni posle Elite!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pink

Tokom sinoćnjih nominacija u "Eliti", Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera imali su jedan od najozbiljnijih okršaja u rijalitiju do sada, nakon što je on priznao da ima dobru komunikaciju sa Aneli Ahmić, s kojom je Maja na ratnoj nozi.

Maja je krenula da drami i divlja po imanju, a u jednom momentu je moralo da reaguje i obezbeđenje, kako bi sprečilo ozbiljniji sukob i totalnu katastrofu.

Dok se svađala sa Stanislavom, Maja je ponavljala da su ipak imali se*s, iako je ćerki obećao da toga više pred kamerama biti neće. Kako Krofak ne zna da u toaletu postoje sigurnosne kamere, on je Marinkovićevu prisiljavao da ugasi kamere, te je sada ubeđen da snimak njihovog odnosa ne postoji.

Obezbeđenje ih je pratilo u stopu, a Maja više nije znala na koji način da uvredi Stanislava, pa mu je poručila da nikada neće biti kao njen bivši dečko, Filip Car, a onda je udarila na njegovu porodicu, što je Krofaku slaba tačka:

- Ne možeš da budeš Filip Car, ne možeš... Indijanac, Šaki ti je skinuo ribu. Nisu ljudi ludi, znaju da su morali da dolaze da nameštaju kameru - vikala je Maja.

- Puši mi ku*ac - govorio je Stanislav.

- Neka ti puši onaj ko te vaspitao - uzvratila je Maja.

 

 

- Klošar smrdljivi lažovski. Rekao je da nema komunikaciju sa Aneli, niti da će imati. Ustaje i kaže imamo normalnu komunikaciju, javljamo se jedno drugom u prolazu. To je neko s kim ja nisam u dobrim odnosima. Kune se ćerki da nećemo imati s*ks, pa se j*be sa mnom u wc-u. Tera me da gasim kamere. Da Anđelo nije skočio, zadavio bi me kao pile. Ne znam koji će mi k*rac, da me nervira. Jedno đubre i folirant, veruj ti meni - besnela je Maja i govorila svojim cimerima.

- Kad bude bio snimak, onda možeš da pričaš - uzvratio je Stanislav, ni ne sluteći da je snimak uveliko objavljen i da kruži društvenim mrežama, a za isti zna i njegova ćerka Vanesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading