MIONA NALUPALA ŠA, ON JE MOLIO DA PRESTANE S UDARCIMA: Jovanovićeva kao razjarena zver, nisu mogli da je zaustave!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je pokazala svoje pravo lice, Ša unezveren.

MIONA NALUPALA ŠA, ON JE MOLIO DA PRESTANE S UDARCIMA: Jovanovićeva kao razjarena zver, nisu mogli da je zaustave!

Foto: instagram.com/printscreen

Nenad Aleksić Ša, kontroverzni reper i učesnik rijalitija "Elita", nedavno se posvađao sa svojom devojkom, pevačicom Mionom Jovanović, zbog toga što je izjavila da veruje svom bivšem partneru Stanislavu Krofaku Panteri kad je izjavio da je nije uporedio sa kravom. Ša je zasmetalo to što Miona brani bivšeg partnera, o čemu je otvorio dušu u emisiji "Pitanja novinara".

- Ša, video sam da ti mnogo smeta to što Miona i dalje ima potrebu da brani Stanislava, a sa tobom je u vezi? - upitao je novinar.

- Ne znam što to radi, brani nekoga, a ima dečka pored sebe. Ja kapiram i može da mi pije vodu da Maji ne veruje, ali kako veruje njemu? Kao on to nikad ne bi rekao. Mnoge stvari si mislila o njemu, pa su se ispostavile drugačije. Sad kaže da mu veruje, meni to nije jasno - rekao je Ša.

- Ja sam joj skrenuo pažnju milion puta, ne želim da to bude razlog da odem iz odnosa. Ona misli da ja to tek tako pričam, ali nisam navikao na uvrede. Bivšeg partnera koji je tu ne treba spominjati, ti si sad sa mnom tu u odnosu. On je zbog mene došao, nek bude tako. Remeti me to i te priče, ali nek suzbije to i prekine priču - rekao je Ša.

Iako tvrde da su napokon uplovili u mirnu luku, juče je osvanuo snimak na kom Miona udara Ša, dok ju je reper neprestano opominjao i poručivao da momentalno prestane sa tim, jer mu se ne dopada njeno ponašanje:

- Miona počela da udara Ša zbog cigara - glasio je opis ovog snimka

 

 

- Nemoj to da radiš - govorio je Ša Mioni.

- Ti si mene prvi udario - branila se Miona.

- To je bilo slučajno, prestani - nastavljao je reper, ali se Jovanovićeva nije zaustavljala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading