LEJDI DI ISPRESKAKALA ANELI! POMENULA ASMINA! OVO je Ahmićki bolna rana, jedva se suzdržala da je ne napadne fizički! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karambol se ne smiruje u Eliti tokom celog dana!

LEJDI DI ISPRESKAKALA ANELI! POMENULA ASMINA! OVO je Ahmićki bolna rana, jedva se suzdržala da je ne napadne fizički! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Aneli Ahmić i njena cimerka Lejdi Di ponovo su se prepucavale za crnim stolom, a haos je nastao kada je Lejdi rekla da starleta ima i dalje emocije prema bivšem dečku Asminu Durdžiću. 

Učesnici imaju zadatak da glasaju za tri osobe koje po njihovom mišljenju imaju najmanje samopoštovanja u Eliti, pa se odatle i potegla priča. 

Foto: RTV PINK printscreen

Lepi Mića

 

- Na prvom mestu ću navesti Aneli jer po svaku cenu želi da se pomiri sa bivšim suprugom. Po svaku cenu želi da ga odvoji od Stanije - rekla je Lejdi, a Aneli se nadovezala:

- Pa ti nemaš poštovanja pošto se muvaš sa oženjenim čovek koji kod kuće ima ženu i dete! Nemoj ti molim te da pričaš bilo kome o moralu. Saberi se i pokrij se ušima. 

Foto: RTV PINK printscreen

Lejdi Di

 

- Ovo je jako divna anketa. Ja smatram da ovde ima mnogo emotivnog nepoštovanja. Prvo mesto Janjuš, Aneli i Sneža - rekao je Mića, koji je svojim izlaganjem samo gledao kako da smiri situaciju i svađu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmič

 

Podsećamo, pre ove situacije, učesnice Elite Milena Kačavenda i Aneli Ahmić zaratile su popodne u emisiji, a svi su ostali šokirani jer su jedna drugu vređale najstrašnije moguće. Naime, Aneli je pecnula Milenu nba konto priče o razvodu, pa je Kačavenda rekla da je nju partner ostavio na najgori mogući način. 

Sram te bilo klošarko jedna, nemoj da pominješ mene i mog muža. Tebe je muž ostavio na najgori mogući način, pa si se zaklela u ćerku i je*ala se sa posle dva sata - rekla je Kačavenda. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading