ANELI, ASMIN I ŽIKA U "DNK" EMISIJI: Ahmićeva planira da ZABRANI Durdžiću da viđa MALU NORU, udarila i na Staniju!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka "Elite" pobesnela nakon skandaloznih optužbi bivšeg nevenčanog supruga!

ANELI, ASMIN I ŽIKA U "DNK" EMISIJI: Ahmićeva planira da ZABRANI Durdžiću da viđa MALU NORU, udarila i na Staniju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić se nedavno suočila uživo u emisiji sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem, koji ju je optužio da je slagala da je Nora njegova ćerka, te naveo da je njen otac izvesni Žika. O svemu ovome Aneli je govorila sinoć u emisiji "Pitanja novinara", gde je istakla da će Asminu zabraniti da viđa ćerku.

- Aneli, komentarisalo se tvoje suočavanje sa Asminom i zahvalila si se Staniji što ti je otvorila oči, šta imaš da kažeš o tome? -pitao je novinar.

- Drago mi je što se to desilo sa njom i laknulo mi je što sam se rešila tog čoveka za čitav život jer bude li mi se obratio po mom izlasku i da me sputava sa svojim detetom to neće ići u njegovu korist, više neće imati hrabrosti za tako neke stvari. On se ne bi ni usudio možda sutra da pokuša ništa jer je sve to izrečeno. Moje dete će biti samo moja briga, on mene laže u lice da nisam bila trudna sa njim, da sam htela da se čistim i da je dete isto Žika, to će moje dete sve čuti i videti. Da ja pričam sa njim posle svega toga što je rekao, nema više on veze sa Norom nikakve, kako da se dogovorim sa njim ako dete nije njegovo i liči na Žiku - rekla je.

Republika

Foto: Instagram.com

Aneli planira da zabrani Asminu da viđa Noru

- Biće to dobra DNK emisija Aneli, Asmin i Žika, osudite me sad, molim vas - rekao je Janjuš.

- Otkako si se vratila iz studija govorila si da je sve slagao, da li je on rekao bar neku istinu? - pitao je novinar.

- Ono što sam ga ja pitala on je sve većinom lagao. Slagao je sve što sam ga pitala za ženidbu, ono što je rekao za tatu i poruke to nije slagao, mi smo se opasno svađali, to su boleštine i porodica koja je izgubila raum, upleteni su u monstruozne stvari. Šta ja da pričam o njima kad su sami o sebi sve ispričali. To su sve laži da me nije poljubio godinu dana i da nismo imali odnos, da me nije varao, ja ga jednom prepiskom mogu demantovati - istakla je.

Republika

Foto: Instagram.com

Aneli potkačila i Staniju

- Kako komentarišeš rečenicu Stanija ima poršea, a Aneli Poršelinu? - upitana je Aneli.

- Meni je bitnija drugarica nego da se vozim poršeom, ja sam se navozala sa njim kad sam imala 20 godina, a ona ga vozi sa 40. Meni je drago da imam ovakvu prijateljicu - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading