ANELI I KAČAVENDA SE PLJUVALE ZA SVE PARE! Bukti rat za crnim stolom! Evo šta su jedna drugoj pričale! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.05.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ti si isfrustrirana jedna babetina, ajde beži, urlala je Ahmićka!

ANELI I KAČAVENDA SE PLJUVALE ZA SVE PARE! Bukti rat za crnim stolom! Evo šta su jedna drugoj pričale! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Milena Kačavenda i Aneli Ahmić zaratile su popodne u emisiji, a svi su ostali šokirani jer su jedna drugu vređale najstrašnije moguće. Naime, Aneli je pecnula Milenu nba konto priče o razvodu, pa je Kačavenda rekla da je nju partner ostavio na najgori mogući način. 

- Sram te bilo klošarko jedna, nemoj da pominješ mene i mog muža. Tebe je muž ostavio na najgori mogući način, pa si se zaklela u ćerku i je*ala se sa posle dva sata - rekla je Kačavenda, a Aneli se nadovezala: 

Foto: RTV PINK printscreen

Svađa Milene Kačavende i Aneli Ahmić

 

- Ti si isfrustrirana jedna babetina, ajde beži! 

- Ja se ne pozivam na to zašto sam došla ovde da zaradim novac, a ti se pozivaš na svoje dete. Ti si ta koja je mene zvala mafijašicom, ti si slala ljude na robiju, tvoji snimci kruže intrnetom. Ti si ta koja sa mamom pričaš o Alenu i autu i ti na kraju svega toga popu*i meni ku*ac. Ja sam za tebe gospođetina, a ti si jedan običan otpad - rekla je Kačavenda.

Foto: RTV PINK printscreen

Svađa Milene Kačavende i Aneli Ahmić

 

Inače, bivši partner Aneli Ahmić, Asmin Durždić se u ponedeljak, u specijalnoj emisiji voditeljke Dušice Jakovljević suočio sa bivšom partnerkom Aneli Ahmić. Između ostalog, Asmin je naveo da mala Nora nije njegova ćerka, kao i da ju je Aneli navodno dobila sa izvesnim Žikom Bačićem. Žika se tada oglasio za domaće medije i najavio tužbu Durdžiću.

Asmin se oglasio nakon njegove izjave, te naveo da mu i dalje nije jasno kako se Žika seća tačnog dana i datuma kada je upoznao Aneli.

Asmin je objavio i Anelinu i Žikinu prepisku, te istakao da smatra da je njihov razgovor bio dogovor.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading