JANJUŠA RASKRINKAO BIVŠI PRIJATELJ: Shvatio ISTINU, pa ga OCRNIO uživo u programu!

Autor:

Zadruga

26.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković nije štedeo nekadašnjeg drugara, on mu žestoko uzvratio!

JANJUŠA RASKRINKAO BIVŠI PRIJATELJ: Shvatio ISTINU, pa ga OCRNIO uživo u programu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš

Anđelo Ranković se nedavno razočarao u svog nekadašnjeg prijatelja Marka Janjuševića Janjuša, što mu je sasuo u lice tokom sinoćnih nominacija, na kojima su učesnici "Elite" birali između Aneli Ahmić i bivšeg košarkaša.

- Mislim da je Aneli harizmatična devojka. Ne sviđa mi se što se lako okreće. Zavisi sve od okruženja, jer je povodljiva. Pokazala je da nema dostojanstva i mislim da bi trebalo da se trgne. Gotivim je, ali ima neke polupane izjave - započeo je Anđelo, pa nastavio:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo Ranković nominovao Janjuša

- Janjuš i ja nemamo nikakvu komunikaciju, niti ćemo imati. Ja neću biti prijatelj kom se podsmevaš i koji ti koristi da se boriš protiv verenice. Ti bi izgoreo, kad bi ona bila neko mesto ispred. Ostavljam Aneli, šaljem Janjuša - rekao je Ranković.

- Aneli, žao mi je što se ne družimo i što ne možeš sa mnom da se družiš - dodao je Janjuš.

- Slažam se da se takmiči sa mnom. On ima to u sebi. Želim mu da ne izgori - istakla je Aneli i složila se sa Anđelom, a Janjuš je dobacio:

- Aneli je profesionalac u svom poslu - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita je takođe sačuvala Aneli, a nominovala Janjuša

Nakon Anđela, nominovala je Anita Stanojlović, njegova partnerka.

- Aneli mi je jako draga, svađale smo se na početku, ali sad smo dobre. Dodvorava se gospodinu, pa je išla protiv svih. Gotivna mi je i družimo se. Neko te ovde razvlači kao krpu, pa te ostavi. Treba da misliš na svoju porodicu. Možeš da imaš koga hoćeš, ali kapiram da si se zaljubila. Biću uz nju u svim sukobima. Mislim da je Janjuš velika ljiga i folirant. Ostavljam Aneli, šaljem Janjuša - kazala je Anita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

26.05.2024 17:47

Njih dvojica nikada nisu bili prijatelji!!! Anđelo mirođija u sve se meša, a videćete da će on i Aneli biti ako ne u šemi, onda u nekim kres kombinacijama. Njih dvoje pene u odbranama od drugih!!! Stvoreni su jedno za drugo 🐺🐉💩🐵🐷👹