PROCURIO IZVEŠTAJ SPECIJALISTA MILJANE KULIĆ: Otkriveni svi detalji spisa, evo sa kakvim ŠIFRAMA se ona bori!

Autor:

Zadruga

22.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić progovorila o sudskom procesu sa Markom Đedovićem.

PROCURIO IZVEŠTAJ SPECIJALISTA MILJANE KULIĆ: Otkriveni svi detalji spisa, evo sa kakvim ŠIFRAMA se ona bori!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičarka rijalitija ,,Elita 7" Miljana Kulić nedavno je ponovo ušla u žestoke rasprave sa mnogim ukućanima Bele kuće, pa je otvoreno progovorila o sudskom sporu koji je pokrenuo Marko Đedović protiv nje.

Nakon incidenta koji se dogodio u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", kada ga je bubicom udarila u glavu, Đedović je pokrenuo krivični postupak protiv nje, te je istakla da joj je sud odredio lečenje. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Naime, sud je presudio u korist Marka Đedovića,  a sada je on obelodanio detalje spora.

- Miljana ne pije lekove, uzima alkohol i zbog toga se ovako ponaša. U ime naroda proglašena je nenormalnom, ludom i neuračunljivom. Celokupna presuda će biti objavljena na mom Instagramu čim je moj advokat bude dobio. Ona je na suđenju htela da smulja reporterku i obezbeđenje da pozove Zolu i zato je sada besna. Nakon toga joj je Slađa Bošković rekla da se Zola ženi. Njoj je na veštačenju u Lazi Lazarević napisano nekih 17 šifara, kako sam čuo na suđenju. Sipala je domestos u moj i Anđelov bademantil. Radi se o terminalnoj fazi njenog oboljenja - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović i Miljana Kulić

 

Podsetimo, ovako je Miljana objasnila momente sa suđenja.

- Đedović je stalno govorio: "Nikada neću dozvoliti da ti ideš u bolnicu zatvorenog tipa, povući ću tužbu, Marija želi da te smesti u zatvorsku ludnicu". Međutim, bili smo na sudu Matora, Đedović i ja i on je rekao da ne pristaje na odluku suda. Sud je odredio lečenje na slobodi jednom mesečno. On je tražio da mene, samohranu majku, zatvore u zatvorsku ludnicu. Hteo je jednu majku da zatvori, da nikada ne mogu više da uđem u rijaliti da zaradim za svog sina. Haos je bio u sudnici - pričala je Miljana tokom intervjua sa Darkom Tanasijevićem.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading