ĐEDOVIĆ BACIO BUBICU, PA NAPRAVIO LOM! Neviđena DRAMA u Eliti, otkrio MONSTRUOZNE detalje!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović bez dlake na jeziku!

ĐEDOVIĆ BACIO BUBICU, PA NAPRAVIO LOM! Neviđena DRAMA u Eliti, otkrio MONSTRUOZNE detalje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom večeri Marko Đedović ušao je u još jedan konflikt sa Miljanom Kulić, pa kako bi se smirio, otišao je do hotela, gde je bio vidno besan. Đedovića je dočekala Maja Marinković, a koliko je bio neraspoložen po povratku na imanje, on je bacio bubicu, zbog nervoze. 

Nakon što se smirio, Đedović je vratio bubicu, te sa Majom opleo po Kulićevoj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović o svađi sa Miljanom Kulić

 

- Više mi je pun k*rac! - odbrusio je Đedović i bacio bubicu, nakon toga je nastavio sa Majom razgovor:

 

- Sram je bilo! Sram je bilo! Branim je tu, titram joj, zato što joj nije dobro! Sramota, bre! Džukela nezahvalna! Ne zanima me! Da mi ne prilazi, da ne razgovara sa mnom! Oni tako žive, pos*ri se, pa plači i izvinjavaj se, tako i sa njima rade... Sud je doneo odluku da nije normalna, presuda, država je rekla, bila je na veštačenju u Lazi Lazarević, razumeš? Dobila je najblažu moguću presudu, ko to dobija? Napadala službeno lice na sudu, bre! Ismejava sud, okreće se, gleda kroz prozor, pokazivala k*rac ljudima u sudu! Sramota! Svi su na njenoj strani... I ona sad zamera što je izrečeno da je ona nasilnica, sad je i presuđeno, a ne kuka što je otvarala glave, to je sve u redu. I brani je, štiti je, sklanjaj, laži, muljaj, priznala da je ukrala pare... Ma, gledaj, ne zanima me! Šarene laže! Meni sve gore i gore, ne mogu da se smirim, ja sam sve gore i gore, ne mogu da slušam ove budalaštine, nema veze s mozgom sa onim što rade!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kraki

21.04.2024 21:45

Ludji su oni koji podrzavaju Muljanu, zasto Marija ne izvede lutkicu majkinu i ne pocne da je leci ako je to jos moguce. Teta Milice cinite losu usugu Muljani

Odgovori 13 0