SLEDI DISKVALIFIKACIJA! Miljani se približio ponovo kraj, Đedović skovao PAKLENI PLAN kako će je izbaciti!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Marko Đedović ponovo u svađi!

SLEDI DISKVALIFIKACIJA! Miljani se približio ponovo kraj, Đedović skovao PAKLENI PLAN kako će je izbaciti!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Marko Đedović nakon svađe sa Miljanom Kulić, osamili su se u prostoriji za pušenje, te su započeli žestoku trač partiju. Đedović je jasno iskazao stav prema Kulićevoj, budući da joj je već davao nekoliko šansi. 

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Đedović i Miljana Kulić

 

- Nikad bolje, vidi kosu. Kao lutkica i tek ću biti lepša. Molila bih režijuz da usliši molbu Marku Đedoviću. Ispunite mu želju, pustite balade za buđenje - rekla je Miljana.

- Budala bolesna, nek pije neke lekove - prokomentarisao je Đedović.

- Žali se više, imaš 30 dana. Žalio si se sudiji, pa nije mogla da te obuzda tamo. Šta te je pitala sudija? Da li ste za veštačenje - rekla je Miljana.

- Ima diktafonski snimak iz suda - odbrusio joj je Đedović.

- Da, da, reporterka bila tu - rekla je Miljana.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Đedović

 

- Ti si bolesna žena, kojoj nije pomogla ni bolnica. Umislila si da si Ceca, ti nisi lažna kuma. Sve što želiš meni, ja želim tebi - poručila je Miljana Kačavendi.

- Ako bih je zatekao, furnuo bih je pesnicom. Razvalio bih joj glavu, boli me k*rac. Kod mene toga nema. Kad je uhvatim, ovaj put će da bude preko kapije. Samo nek se igra sa mnom, nisam ja budala. Mogu da tražim i zabranu prilaska, pa ćemo da vidimo gde će. Samo neka krene, da vidi šta sme, šta ne sme. Najbolje da ću da stojim dok me neko lema, važi. Uhvatim je i bacim u jezero, sa sve prnjama. Potopim je kao kvočku, boli mene k*rac - rekao je Marko.

- Priđe li tamo, ja neću da se uopšte kontrolišem. Nokautiram i završim priču. Ovako može da s*re. Bude li stvari pipnula, razvlačiću je ovde kao kantu - kazala je Kačavenda.

- Samo ti reci šta treba, pa ćemo to da uradimo. Rešim ja to za pet minuta - rekao je Đedović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading