MILJANA KULIĆ IDE U ZATVOR: Ša napustio Elitu, pokrenuta nova TUŽBA (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.05.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sinoćnog haosa reper odlučio da sukob nastavi na sudu!

MILJANA KULIĆ IDE U ZATVOR: Ša napustio Elitu, pokrenuta nova TUŽBA (VIDEO)

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/S. Acimović, Pixabay

Uroš Stanić i Nenad Aleksić Ša mesecima "ratuju" u Eliti, a sinoć je sukob eskalirao, kada je, nakon uzbudljive žurke, Stanić krenuo sa provokacijama, a onda se sve popelo na viši nivo, pa je reper pomahnitalo bacao hranu i gađao mlađeg cimera.

Sukob između Nenada Aleksića Ša i Uroša Stanića počeo je verbalnim uvredama, da bi kulminirao fizičkim obračunom. Stanić je repera polio vodom, što je izazvalo njegov bes, a njihov sukob se nastavio i van prostorija gde se održavala žurka. 

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Sukob Miljane Kulić i Nenada Aleksića Ša

Kako je Ša potpuno podivljao i nasrnuo na Stanića, obezbeđenje je hitno reagovalo i odvojilo repera od Stanića, koji je ostao zatečen. U jednom trenutku, Miljana Kulić je iskoristila priliku dok su učesnici i obezbeđenje razdvajali njih dvojicu, zaletela se sa druge strane i udarila Ša pesnicom u glavu.

Nakon ovog sukoba je reper odlučio da tuži Miljanu Kulić, pa je napravio dramu i tražio da ga momentalno izvedu iz rijalitija, što se danas i desilo, pa je nakon povratka u "Elitu" svojim cimerima saopštio da je pokrenuta tužba protiv Miljane i da ne planira da se zaustavi na tome. 

 - Ja sam podneo tužbu. Kontaktiran je advokat sve, dobio je moje punomoćje. Ima fore trimeseca... Sad ću za svaku uvredu tužbu, bolesnik, ludak,s ve... Je l' imam papir? Neka tuže i mene... Ja nemam gde da spavam - govorio je Ša. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

Kako Miljana imala već nekoliko sudskih sporova za nasilničko ponašanje, na društvenim mrežama se spekuliše da bi nakon ove tužbe mogla da završi u zatvoru. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ne verovatno

15.05.2024 22:26

Ko drzi ludu pacavru u Eliti

Ne verovatno

15.05.2024 22:26

Ko drzi ludu pacavru u Eliti

Moraca

16.05.2024 13:21

Miljana je psihijatirski slučaj. Zena bez morala karaktera. Sve najgore za nju.Smece.ludaca bolesna bolesnica.!