STANISLAVOVA ĆERKA BLJUJE VATRU: Nakon klozetarske akcije sa Majom oca proglasila FOLIRANTOM!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Male Vanesa ne krije koliko je razočarana jer je Pantera pogazio reč koju joj je dao!

STANISLAVOVA ĆERKA BLJUJE VATRU: Nakon klozetarske akcije sa Majom oca proglasila FOLIRANTOM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Stanislav Krofak obećali su da neće imati vrele akcije zbog pisma koje je poslala njegova ćerka, ali su tu rel pogazili. Njih dvoje su sinoć nakon žutkr imali brutalnu akciju u toaletu hotela, a produkcija je objavila snimke sa sigurnosnih kamera i pokazala da je par uhvaćen u laži. 

Republika

Foto: tv pink printscreen

Vrela akcija Maje i Stanislava

Očigledno nisu mogli da obuzdaju strasti, a nakon ovog snimka je i jasno zbog čega su danas u radio-emisiji "Amnezija" rekli kako je sve u najboljem redu i da više nemaju probleme, zbog kojih su poslednjh nekoliko dana žestoko ratovali. 

Snimak vreme akcije Maje i Stanislava postala je glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama, a publika uglavnom deli mišljenje da je Krofak ovim potezom žestoko obrukao ćerku kojoj je obećao da više neće imati  žestoka akcije sa Majom, sve dok traje rijaliti. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Nakon haosa na društvenim mrežama oglasila se i njegova ćerka: 

Dela govore više od hiljadu reči, stav je stav a govoriti jedno raditi drugo je foliranje. Ovakve osobe mene ili moje bližnje u usta da uzimaju smešno... Ponosna sam jer su mislili da mi je mama govorila šta da pišem jer to govori samo jedno, a to je da sam pametna i zrela šta očito ljudima bez mozga nije jasno. Nije me sramota, ja sam Vanesa nisam Stanislav, ja stojim ponosno i gledam sebe i predstavljam sebe svojim delima ne njegovim. Njega treba biti sramota, ne mene - poručila je za Pink.rs Vanesa. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

16.05.2024 05:15

DETE...JADNA SI JER ZASTUPAŠ MIŠLJENJE SVOJE MAJKE, NE DOZVOLI DA BUDEŠ ORUĐE U NJIHOVIM RUKAMA...MIONA JE ZLO U SVAKOM POGLEDU, MAJA JE TRANSPARENTNA...IMA PARA...NIJE SA TVOJIM OCEM ZBOG KORISTI, ZA RAZLIKU OD PRIMITIVNE I SIROMAŠNE MIONE...OVDE JE ČISTA EMOCIJA...I SAMO TO...DOZOVI SE SVOJOJ PAMETI