HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! UČESNICI ODMAH MORALI DA SE OKUPE U DNEVNOJ SOBI! Evo šta im je saopšteno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i svake nedelje stigao je specijalan zadatak...

HITNO SE OGLASIO VELIKI ŠEF! UČESNICI ODMAH MORALI DA SE OKUPE U DNEVNOJ SOBI! Evo šta im je saopšteno! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici rijalitija Elita ove nedelje moraju da izaberu najvelikodušniju osobu na imanju, što im je produkcija odmah saopštila.

- Vreme je da čujemo ko je po vama najvelikodušnija osoba u "Eliti". Neka svako od vas ustane i kaže po tri najvelikodušnija učesnika koji su po njihovom mišljenju - glasilo je pismo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesniti Elite opet dobili zadatak

 

Inače u žiži javnosti od sinoć su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola. Naime, oni nastavljaju da pravi haos na imanju otkako se on sinoć vratio u rijaliti, a sada ju je podsetio na vreme kad su bili srećni. Naime, Zola je pričao kako Miljana nikad neće sa drugim partnerima da ima tu strast koju je imala i osećala dok je bila sa njim, pa je ona počela da plače i priča kako se on namerno vratio da joj upropasti boravak u rijalitiju pred finale. 

Nećeš ti ovde da imaš sreće ni sa Darijanom, ni sa Bebicom, ne bar onakvu kakvu si imala sa mnom. Ne znam šta bih ti rekao, ali video sam dok sam bio napolju da si nesrećna ovde, šta da ti radim. Možda dobro glumiš samo sreću, pa drugi ne vide to sve - pričao je Čolić, a Miljana je počela da drami:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

- Ti meni sve ovo namerno radiš! Došao si da mi upropastiš boravak u rijalitiju i da mi pričaš kako ovde pravim greške. Nije mi bila namera da se sećam veze sa tobom, ali ako budeš nastavio da provociraš, što ti ne bih preporučila, opet ćeš da vidiš kakva sam. Samo polako, ove suze što se sad dešavaju isto mogu da ti naplatim, ali neću.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading