LAKIĆEVA SUPRUGA BESNA KAO RIS: Najavila ozbiljan razgovor, spremaju se PAPIRI ZA RAZVOD?

Autor:

Zadruga

18.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Coka progovorila o njegovom druženju sa Lejdi Di!

LAKIĆEVA SUPRUGA BESNA KAO RIS: Najavila ozbiljan razgovor, spremaju se PAPIRI ZA RAZVOD?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U nedavnoj emisiji "Pitam za druga", Coka Lakić je iznela svoje mišljenje o druženju Nikole Lakića i Lejdi Di.

- Coko, kolege su na raznim portalima pisali da se razvodite, šta se tu dešava tačno? - upitao je voditelj.

Republika

Foto: instagram.com/coka_tasic

Coka Lakić

- Trudim se da ne pričam mnogo, da ne bih trčala pred rudu. Ja sam rekla da mi se ne dopada to prijateljstvo, da li sam pogrešila ili nisam videću kada on izađe. Meni se njegovi postupci i izjave ne dopadaju, da li je on hteo da privuče pažnju zbog rijalitija. Nije mi delovalo obostrano prijateljstvo sa Lejdi. Nije to ugrozilo naš odnos. On i ja imamo dete, ja ću uvek biti tu za njega - rekla je Coka.

- Poslala si čestitku sa jednom rečenicom, bila je priča da ga podržavaš da nastavi u tome što radi? - upitao je voditelj.

- On zna da ću ja uvek biti tu za njega, pre svega kao najbolji prijatelj. Da sam ljuta i da nisam ja ću za njega biti. Mnogi su protumačili da ja njega podržavam - rekla je Coka.

- Je l' misliš da između njih postoji nešto više od prijateljstva? - upitao je voditelj.

Republika

Foto: Republika.rs

Nikola i Coka Lakić

- Malo je čudno što njih dvadeset nešto vidi, a jedan ne vidi. Najbolje ću znati kada on bude izašao napolje i kada budemo popričali.

- Da li misliš da je Lejdi povukla taj potez jer zna da je Lakić zanimljiv u rijalitiju jer ima ženu i dete kući? - upitao je voditelj. 

- To je svakako interesantna priča, mislim da se ona mala zagrejala i da njoj to i prija. Mislim da se u nekim situacijama malo više opusti, Slađa mi je rekla neke stvari koje su me prodrmale, ali videćemo. Ja nisam ljubomorna, ali nije da su mi neke stvari prijale. Nije to baš okej prema meni da gledam neke ljubavne klipove sa Lejdi - rekla je Coka.

- Koliko mu veruješ da se neće ništa desiti sa Lejdi? - upitao je voditelj.

- Pa on zna gde se nalazi i mislim da nikada sebi ne bi dozvolio da uradi neke stvari, ostalo je još mesec i po dana do kraja - rekla je Coka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading