VRAČARCIMA ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA: Pripremali likvidaciju LUKE BOJOVIĆA!

Autor:

Hronika

12.05.2024

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

VRAČARCIMA ODREĐEN PRITVOR DO 30 DANA: Pripremali likvidaciju LUKE BOJOVIĆA!

Foto: Printscreen/Instagram/mupsrbije

Hronika

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu danas je doneo rešenje kojim je prema okrivljenima N.P., M.I., F.K., S.K. i B.P. određen pritvor, koji im po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

Pritvor je prema okrivljenima N.P., M.I., F.K., S.K. i B.P. određen usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoka ili da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, pri čemu je prema okrivljenom N.P. pritvor određen i zbog opasnosti od bekstva.

Okrivljenima N.P., M.I., F.K., S.K. i B.P. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela "teško ubistvo", okrivljenom N.P. i izvršenje krivičnog dela "nedoljvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija", dok se okrivljenom M.I. na teret stavlja i izvršenje krivičnog dela "neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga".

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Prema informacijama, meta kriminalne grupe bili su Luka Bojović i Radomir Boban Baćović.

Policija je, prateći i nadzirući pripadnike kriminalne grupe, uspela da spreči izvršenje najtežih krivičnih dela u Beogradu. U akciju su bile uključene sve službe bezbednosti Srbije, a rezultat je hapšenje petorice osumnjičenih, od kojih se četvorica terete za pripremu teškog ubistva i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava, dok je peti osumnjičen za trgovinu drogom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading