"POLICIJA JE SPASILA UROŠA BLAŽIĆA I NJEGOVOG OCA": Advokat opisao šta se dešavalo u sudnici, porodice ubijenih skočile na njih!

Autor:

Hronika

23.05.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredno suđenje biće održano u Specijalnom sudu u Beogradu

"POLICIJA JE SPASILA UROŠA BLAŽIĆA I NJEGOVOG OCA": Advokat opisao šta se dešavalo u sudnici, porodice ubijenih skočile na njih!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika

Uroš Blažić Nebojša Perović

Suđenje Urošu Blažiću optuženom za masakr u selima Malo Orašje i Dubona, u kom je tragično nastradalo devetoro mladih, a ranjeno još 12, odloženo je danas i biće nastavljeno u zgradi Specijalnog suda u Beogradu, rekao je jedan od punomoćnika oštećenih advokat Nebojša Perović.

- Pravosudna straža mislim da nije bila danas, bili su pripadnici MUP u broju koji nije zanemarljiv, ali opet nisu mogli da se odupru narodu, ljudima koji su bili u svojstvu oštećenih. Prekinuto je pripremno ročište i naredno će se nastaviti u Specijalnom sudu u Beogradu - rekao je Perović za Republiku.

Uroš je u sudnicu stigao sa lisicama na rukama i nogama i pancirom. U sudnici je nastao haos kada je Blažić uveden, članovi porodica njegovih žrtava su nasrnuli na njega, a otac nije ni stigao da uđe u sudnicu.

Kako je objasnio, Blažiće je spasila policija od mnogobrojnih ogorčenih i utučenih ljudi koji su se u sudnici nalazili u svojstvu oštećenih:

- Otprilike nakon desetak, petnaestak sekundi su izvedeni, koliko su uspeli da se snađu policajci da odbrane, mislim, policija ih je spasila, jednostavno. Drugookrivljeni (otac) nije ni stigao da uđe u sudnicu. Sudnica prima više desetina ljudi, prilikom pojave ulaska optuženog, dogodile su se reakcije, masa se digla..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ja

23.05.2024 15:03

Uvedite smrtnu kaznu

Ferdinand

23.05.2024 23:34

Каква,бре,маса?!Скотине морају да имају правично суђење,а ко хоће линч,мора да попије пендрек.Зашто примају плату ти људи ако не могу да одрже ред?