JELENA OPLELA PO MILJANI PRED SVIMA! Sasula joj sve u lice, pomenula i porodicu napolju!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićka je jedva dočekala da dobije reč!

JELENA OPLELA PO MILJANI PRED SVIMA! Sasula joj sve u lice, pomenula i porodicu napolju!

Foto: RED TV Printscreen, youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Jelena Marinković isprozivala je Miljanu Kulić pred svima, pa je pomenula da više sa njom nema nameru da ulazi u ozbiljne rasprave, a sve zbog toga što je ubeđena da ona mimo rijalitija nema život, pa neće i onda da joj staje na muku, pored svih problema koje ima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić

 

Što se tiče Miljane, nisam ni razmišljala šta imam da kažem o njoj. Prvo, čega se sećam, kada sam gledala rijaliti prošle sezone, pretila mi je, ali sam joj vratila dobro za to. Mene ne zanima da neko ko je lud, pa da mi preti na televiziji. Miljana je bila u našoj kući, čak više Bebica, Miljana je samo jednom svratila. Pozdravila se sa mnom ljubazno, nemam problem, jer je ona majka Ivanovog deteta - počela je ona, pa je nastavila:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

 

- Znala sam kako će biti, mogla sam da predvidim šta od takvih ljudi mogu da očekujem. Miljana je sa mnom vodila potpuno normalne razgovore, prema meni je imala jako lep pristup. Kada se uzvraća ovako jadnim i niskim udarcima, morbidnim i bolesnim, ja ne uzvraćam na taj način, jer nisam Miljana Kulić. Ona kada se probudi ujutru, ona skrinšotuje poruke. Ona je nesrećna u duši i šta god da mi ona izgovara, mene to ne dotiče. Miljani Kulić je ovo život i sve najbolje što joj se ne dešava, jer joj se kod kuće ništa bolje ne dešava. Zato se nekako u poslednje vreme suzdržavam i ne bih da joj dodatno stajem na muku. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading