MILJANA SE OBRUŠILA NA TEODORU I BEBICU! Žestoko im zapretila, pa otkrila šta tek sledi!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićka se ne smiruje

MILJANA SE OBRUŠILA NA TEODORU I BEBICU! Žestoko im zapretila, pa otkrila šta tek sledi!

Foto: ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Miljana Kulić zapretila je Teodori Delić, devojci svog bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebice rečima da ih neće ostaviti na miru ako joj se još jednom budu podsmevali u rijalitiju. Miljana je rekla da će samo da pojača svoje metode "mučenja", odnosno polivanje vodom i tome slične stvari, kao što je i radila u prethodnom periodu pred kamerama kada je ratovala sa njima. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora Delić

 

- Ja samo da ustanem i da kažem da će rijaliti uskoro da bude još zanimljiviji - rekla je Miljana, a voditelj je pitao Kulićku da precizira i objasni na šta je tačno mislila:

- Primetila sam da mi se Teodora i Bebica podsmevaju za sve i svašta. To neću da trpim, nisam trpela ni u prethodnom periodu, tako da im je bolje da se primire. Ako nastave da me provociraju, ja ću da napravim karambol. Odnosno, mislim da svi dobro znate kako je kad Miski poludi. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica

 

Inače, Nenad Macanović Bebica šokirao je nedavno u emisiji kada je tražio devojci Teodori Delić da mu pokaže šta nosi ispod farmerki, a kako je na trenutak za boravio da pomeri bubicu, sve je otišlo u etar! Naime, Bebica je posle nekoliko sekundi shvatio šta je uradio, pa je odmah Delićki počeo da se pravda, ali i drugim učesnicima koji su čuli šta se desilo.

- Da vidim šta to nosiš! Znam tačno i koje su boje - rekao je Bebica Teodori misleći na njen donji veš, koja je ostala zatečena, pa je pocrvenela zbog Nenada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading